Λευτέρης Πετρούνιας: Η νέα τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του που μας τρέλανε

Θα του λείψει να περνάει χρόνο μαζί της στην καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λευτέρης Πετρούνιας: Η νέα τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του που μας τρέλανε

Η νέα τρυφερή ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια με την κόρη του που μας τρέλανε. Ο ίδιος έχει αδυναμία στην κόρη του και το γεγονός αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί, καθώς φαίνεται σε κάθε ανάρτηση που κάνει.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας διανύουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους, αφού εδώ και λίγους μήνες έχουν στη ζωή τους την κόρη τους, Σοφία.

Το διάστημα της καραντίνας, λοιπόν, ο Λευτέρης Πετρούνιας έμενε σπίτι του, κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και περνούσε περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Σήμερα, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο Ολυμπιονίκης αποκάλυψε τι θα του λείψει περισσότερο από την καραντίνα με αφορμή την λήξη της. Αυτό δεν είναι άλλο, από τις ατέλειωτες αγκαλιές και την κόρη του.

“Τι εννοείτε ότι τελείωσε η καραντίνα τώρα που συνήθισα να έχω όλη μέρα γεμάτη την αγκαλιά μου ?», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στη λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας που ανήρτησε με την κόρη του.

Δείτε την ανάρτηση του:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του. Κάνει την μια επιτυχία μετά την άλλη, ενώ στο σπίτι να τον περιμένουν έχει τις δυο γυναίκες της ζωής του. Την σύζυγο του και την κορούλα τους, που ήρθε στον κόσμο πριν από μερικού μήνες.

Λίγα λόγια για τον Λευτέρη Πετρούνια που μας τρέλανε με την ανάρτηση με την κόρη του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας (Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 1990) είναι Έλληνας γυμναστής και ολυμπιονίκης με ύψος 1,64 μ. και βάρος 62 κιλών και διακρίνεται ιδιαίτερα στο αγώνισμα των κρίκων. Έχει αναδειχθεί χρυσός ολυμπιονίκης το 2016, 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 4 φορές πρωταθλητής Ευρώπης.

Ξεκίνησε την ενόργανη γυμναστική σε ηλικία 5 ετών στον Πανιώνιο αλλά το 2005 σε ηλικία 15 ετών έκανε την επανάστασή του, εγκαταλείποντας προσωρινά το άθλημα για να επιστρέψει σε αυτό το 2008, αποφασισμένος να γράψει ιστορία.

Κάποια στιγμή είχε εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με το πατινάζ. «Όλα αυτά μέσα στο γυμναστήριο, το τραμπολίνο, το δίζυγο, τα στρώματα, τα είδα τότε σαν έναν μεγάλο παιδότοπο, σαν μια τεράστια παιδική χαρά», έχει δηλώσει ο ίδιος.

Στο Λύκειο υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλής, γεγονός που τον ανέδειξε σε πρόεδρο του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου του. Εκείνη την εποχή ανακάλυψε την άλλη μεγάλη του αγάπη, το παρκούρ, το οποίο συνεχίζει μέχρι και σήμερα όταν έχει χρόνο καθώς τον βοηθά τόσο στην ελαστικότητα όσο και ως εκτόνωση.