Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με την κόρη τους - Θα "λιώσετε" με το χεράκι της

Πώς υποδέχτηκαν τον Μάρτη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με την κόρη τους - Θα

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ανέβασαν μια νέα τρυφερή φωτογραφία με την κόρη τους Σοφία. Μόλις δείτε το χεράκι της θα "λιώσετε". Πώς υποδέχτηκαν τον Μάρτη όλοι μαζί σαν οικογένεια;

Η όμορφη οικογένεια υποδέχτηκε τον Μάρτη φορώντας το «μαρτάκι» τους οικογενειακώς . Ο Ολυμπιονίκης και η σύζυγος του, φόρεσαν τα βραχιολάκια τους μαζί με την μικρή Σοφία και ετοιμάζονται να υποδεχτούν την Άνοιξη.

Οι δυο τους μπορεί να έχουν πολύωρες προπονήσεις, βρίσκουν πάντα χρόνο όμως για την κόρη τους και συχνά ανεβάζουν φωτογραφίες από την καθημερινότητα μαζί της στα social media.

Η μικρή Σοφία είναι σχεδόν τεσσάρων μηνών και ήδη έχει ξετρελάνει την μαμά και τον μπαμπά της.

Δείτε την φωτογραφία:

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση

Μιας και μιλάμε για την Βασιλική Μιλλούση, δείτε πόσα κιλά έχασε από την εγκυμοσύνη αλλά και πώς.

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με την κόρη τους και "έριξε" το Instagram!

O Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν! Πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με το μικρούλι του και "έριξε" το Instagram!

Ως λάτρης των social media, η Βασιλική Μιλλούση θέλησε να μοιραστεί μια ιδιαίτερη στιγμή ανάμεσα σε μπαμπά και κόρη!

Οι δυο τους αγκαλιά φαίνεται να περνάνε υπέροχα και μάλιστα το ποστ συνόδευσε η λεζάντα "Καλύτερος μπαμπάς του κόσμου" από την περήφανη μαμά.

Λευτέρης Πετρούνιας κόρη φωτογραφία

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν ξεχωριστά για το αγαπημένο ζευγάρι, αφού ήταν τα πρώτα που πέρασαν με την κόρη τους.

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Ο "χαζομπαμπάς" αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του!

O "χαζομπαμπάς" Λευτέρης Πετρούνιας ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του και η Βασιλική Μιλλούση τον φωτογραφίζει!

Το ζευγάρι αυτό μας έχει "πάρει" τα μυαλά με την υπέροχη κόρη τους! Μόλις χθες οι ευτυχισμένοι γονείς πήραν εξιτήριο και σήμερα περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους στο σπίτι μαζί με τη μπέμπα τους.

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Πήραν εξιτήριο και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την μπέμπα τους!

Η Βασιλική Μιλλούση, αφού μας ξενάγησε στο παιδικό δωμάτιο, μοιράστηκε με τον κόσμο του Instagram ένα στιγμιότυπο με το Λευτέρη Πετρούνια να κρατάει στην αγκαλιά του τη μπέμπα και να τη νανουρίζει.

«...Κάπως έτσι περάσαμε την πρώτη μέρα σπίτι μας!Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα υπέροχα μηνύματά σας και τις ευχές,να είστε ολόι καλα❣❣» έγραψε η αθλήτρια.