Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το MasterChef: «Δέχθηκα μηνύματα που έλεγαν ότι δυο παίκτες...»

Δείτε τι είπε!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το MasterChef: «Δέχθηκα μηνύματα που έλεγαν ότι δυο παίκτες...»

Για όλα μίλησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ1 "Αυτός και ο άλλος". Φυσικά ο γνωστός chef μίλησε και για το Masterchef και έκανε μια αποκάλυψη αναφορικά με τα μηνύματα που του έχουν στείλει. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε.

Ότι έχει γίνει περισσότερο προσωποκεντρικό το σόου την φετινή σεζόν παραδέχθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους ανθρώπους που θέλουν να δείχνουν πάντα ως οι «καλοί σε όλα» λέγοντας ότι ο ίδιος, προτιμά όσους είναι ειλικρινείς και... τσαλακώνονται, σε σχέση με τους πρώτους.

Τι ανέφερε σε όσους κάνουν λόγο για "Λάμψη" αναφορικά με το παιχνίδι μαγειρικής, ενώ ο γνωστός chef αναφέρθηκε και στις θεωρίες συνωμοσίας για το παιχνίδι μαγειρικής του Star.

Αυτή είναι η αποκάλυψη που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το Masterchef και τα μηνύματα που έχει δεχτεί για παίκτες

Ειδικότερα ο γνωστός chef αναφέρθηκε στο show, αλλά και στις θεωρίες συνωμοσίας. Αποκάλυψε λοιπόν ότι του έστελναν μηνύματα αναφορικά με δύο παίκτες του παιχνιδιού που είναι από τον Βόλο. Του έλεγαν λοιπόν ότι μπήκαν στο παιχνίδι επειδή είναι ο chef είναι γνωστός του δήμαρχου Βόλου.

“Για εμένα αυτό το πεντακάθαρο ιλουστρασιόν του δομημένου Instagram, του πάντα χαμόγελο και πάντα λαμπικαρισμένος είναι λίγο πιο θολό και επικίνδυνο για έναν άνθρωπο που είναι κανονικότατος” είπε ακόμα αναφορικά με το παιχνίδι μαγειρικής, ενώ ήδη από χθες είχε διαρρεύσει και μια επική ατάκα που πέταξε ο chef. Δείτε την εδώ. Πεθάναμε στο γέλιο.