Τέλος! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι θεούλης - "Δεν θα το πω πουθενά"

Δείτε τι είπε και λιώσαμε!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Τέλος! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι θεούλης -

Απλά θεούλης είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το Πρωινό να δείχνει πλάνα από την συνέντευξη του κριτή η οποία αναμένεται να προβληθεί σήμερα (15/5). Τι είναι αυτό που δεν θα πει σε κανάναν; Μας έδειξε για ακόμα μια φορά ότι έχει πολύ χιούμορ.

Ειδικότερα ο chef και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή "Αυτός και ο άλλος" με το Πρωινό να δείχνει ορισμένα πλάνα από τα όσα είπε. Ο γνωστός chef μίλησε φυσικά για το παιχνίδι του Star, αλλά και για την ζωή του ενώ αναφέρθηκε και στο... ύψος του. Και εκεί λοιπόν μας έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο χιούμορ έχει.

Να γιατί λέμε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι θεούλης - Η επική ατάκα για το ύψος του

Ο γνωστός chef αν και σε καραντίνα δεν άφησε τα όσα αγαπάει με τον ίδιο να κάνει ραδιοφωνική εκπομπή από το σπίτι του, ενώ την ίδια ώρα έκανε και αρκετές αναρτήσεις στις οποίες μας έκανε να γελάσουμε πολύ, με μια φυσικά να είναι η πιο επική - μπορείτε να την δείτε εδώ. Εκτός αυτού μας όμως έδειξε και ότι το έχει με το τραγούδι. Μπορείτε να τον ακούσετε εδώ.

Τώρα λοιπόν αναφέρθηκε στο ύψος του με τον ίδιο να λέει ότι στην ταυτότητα ζήτησε να του βάλουν λίγο παραπάνω.

"Πήγα να βγάλω ταυτότητα και πάω στο ΑΤ Νέας Σμύρνης και λέω στον αστυνομικό “βάλε λίγο ύψος, τι σε πειράζει; Βάλε 1,78”. Μου λέει “δεν μπορώ κύριε να βάλω”. Λέω “εγώ δεν θα το πω πουθενά” είπε χαρακτηριστικά.

Φαίη Σκορδά - Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Να σας πούμε βέβαια ότι μια αναφορά στο ύψος του Κουτσόπουλου, είχε κάνει ο Λευτέρης Λαζάρου. Που είπε ότι είναι η αδυναμία του. Ο chef είχε πει μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα τα εξής αναφορικά με τον κριτή:

Δεν ξέρεις τώρα; Ένας είναι ο κοντός! Με τον Λεωνίδα γνωριζόμαστε και πάρα πολλά χρόνια μιας και μας έκανε και εμάς back up”.