Μιμή Ντενίση: Η κόρη της έγινε ολόκληρη γυναίκα - "Μου έμαθε τι θα πει αληθινή αγάπη"

Δείτε την φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Μιμή Ντενίση: Η κόρη της έγινε ολόκληρη γυναίκα -

Η Μιμή Ντενίση είχε χθες τα γενέθλιά της με την ηθοποιό να περνά όμορφες στιγμές στο σπίτι της μαζί με τη κόρη της Μαριτίνα, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και έχει γίνει μια ολόκληρη γυναίκα. Μάλιστα η ίδια έκανε και μια συγκινητική ανάρτηση στην οποία της εύχεται χρόνια πολλά και γράφει μεταξύ άλλων ότι " μου έμαθε τι θα πει αληθινή αγάπη".

Στην Αθήνα βρίσκεται η Μαριτίνα που πέρασε την καραντίνα μαζί με την μαμά της. Το κορίτσι σπουδάζει στην Κύπρο, ωστόσο οι εξελίξεις με την πανδημία την έφεραν στην Αθήνα και έτσι η ηθοποιός είχε την ευκαιρία να περάσει αυτή την σημαντική ημέρα μαζί με το παιδί της, στο οποίο φυσικά έχει τρελή αδυναμία.

Αδυναμία έχει όμως και η Μαριτίνα στην μαμά της, με την ίδια να της κάνει μια πολύ όμορφη έκπληξη για τα γενέθλιά της. Ποια είναι όμως αυτή; Σας τα έχουμε όλα παρακάτω.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε η κόρη της Μιμής Ντενίση, που έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα - Η συγκινητική της ανάρτηση: "Μου έμαθες τι θα πει αγάπη"

Η κόρη της λοιπόν μέσα από ένα story που έκανε στο Instagram μας έδειξε το υπέροχο τραπέζι που έφτιαξε για την μαμά της, η οποία μας συγκίνησε επίσης με ανάρτηση που έκανε με αφορμή τα γενέθλιά της - δείτε την εδώ -, ενώ μας είπε και τι δώρο της πήρε.

Η Μαρτίνα έφτιαξε κινέζικο για την Μιμή Ντενίση και της πήρε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Μάλιστα σε ποστ που έκανε έγραψε μερικά πολύ όμορφα λόγια, ενώ ανέβασε και μια κοινή τους φωτογραφία.

"Να χαίρομαι τον άνθρωπο που με μεγάλωσε, με φροντίζει, με συμβουλεύει, μου δείχνει την σωστή κατεύθυνση, με υποστηρίζει, με σηκώνει όταν πέφτω, με προστατεύει και πάνω από όλα μου έμαθε τι θα πει αληθινή αγάπη. Σε ευχαριστώ για όλες σου τις θυσίες, και όλα όσα κανείς για εμένα. Από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα πράγματα. Ότι ήμουν, είμαι και θα γίνω, το χρωστάω σε εσένα. Σ’ αγαπάω μανούλα μου. Καραντινογενεθλια για την Ταυρίνα μου" έγραψε χαρακτηριστικά.

Μιμή Ντενίση φαγητό κόρης της