"Προβλήματα" για την Αθηνά Οικονομάκου - Τι συνέβη

Τι έπαθε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου

"Προβλήματα" για την Αθηνά Οικονομάκου χθες το βράδυ. Τι συνέβη; Η ηθοποιός δημοσίευσε την νέα συλλογή της εταιρείας που έχει με ρούχα και οι θαυμαστές της ήταν εκεί. Τόσο που η ανυπομονησία τους έφερε μερικά μικρά προβληματάκια.

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, έχει επιστρέψει σιγά - σιγά στην καθημερινότητα της. Τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί έχουν ξεκινήσει, ενώ έχουν ξεκινήσει και πάλι οι δουλειές με την συλλογή κοσμημάτων της, αλλά και με την συλλογή ρούχων που σχεδιάζει με την Μαίρη Συνατσάκη.

Μάλιστα, η ηθοποιός είναι πολύ χαρούμενη που έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα της πριν την καραντίνα και αυτό φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις που πραγματοποιεί. Κυρίως μάλιστα για τις δύο συλλογές της, τις οποίες έχει δημιουργήσει με πολύ αγάπη.

Χθες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό έκανε γνωστό πως κυκλοφόρησε η νέα συλλογή τους με ρούχα. Όπως ήταν αναμενόμενο η χαρά της ηθοποιού δεν μπορούσε να κρυφτεί, ωστόσο χθες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, έγινε μια αδιανόητη αποκάλυψη για την ηθοποιό. Δείτε τι είπαν.

Τα "προβλήματα" της Αθηνάς Οικονομάκου

Η ηθοποιός δημοσίευσε την νέα συλλογή της εταιρείας που έχει με ρούχα και οι θαυμαστές της ήταν εκεί. Τόσο που η ανυπομονησία τους έφερε μερικά μικρά προβληματάκια.

Συγκεκριμένα έπεσε το σαιτ της εταιρείας, αφού η ανταπόκριση τους ήταν μεγάλη και όλοι μπήκαν για να δουν την νέα συλλογή.

«Η ανυπομονησία σας να δείτε το νέο μας eshop, αλλά και τη νέα μας συλλογή τεράστια και σας ευχαριστούμε γι΄αυτό. Όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα μπαίνοντας στο projectsoma.gr είναι εξαιτίας της τεράστιας κινητικότητας και θα θέλαμε λίγο την υπομονή σας για να αποκατασταθούν τα πάντα» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτηση της.

Δείτε την ανάρτηση:

 Αθηνά Οικονομάκου συλλογή ρούχων