Masterchef: Αποκάλυψη "φωτιά" για την Μαρλέν και τον Σταύρο Βαρθαλίτη

Όλη η αλήθεια!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Masterchef: Αποκάλυψη

Μια αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου αναφορικά με την Μαρλέν και τον Σταύρο Βαρθαλίτη από το Masterchef. Τελικά είναι σε σχέση; Σας έχουμε όλη την αλήθεια. Τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Ειδικότερα δύο πρώην παίκτριες του παιχνιδιού, η Άλκηστις και η Ασημίνα μίλησαν στο Έλα Χαμογέλα και αναφέρθηκαν φυσικά στο παιχνίδι μαγειρικής του Star. Οι δυο τους σχολίασαν πολλά και διάφορα με την Άλκηστις να κάνει και μια αποκάλυψη αναφορικά με την Μάρλεν, η οποία ακούστηκε ότι είναι με τον Σταύρο.

Η ίδια την γνωρίζει προσωπικά και έτσι ξεκαθάρισε το τοπίο μιλώντας στην εκπομπή. Όπως είπε "η Μάρλεν έχει ζωή έξω από το σπίτι (σ.σ. του Masterchef) ενώ αναφορικά με τον Σταύρο είπε ότι ΄"δεν είναι του γούστου της (σ.σ της Μαρλέν).

Η ίδια μίλησε ακόμα και για την Ντέμη λέγοντας πως είναι όντως vegan αφού ερχόταν στο μαγαζί που εργαζόταν και έτρωγε μονάχα τέτοια φαγητά. Πάντως αποκάλυψη ήρθε και από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Δείτε εδώ τι είπε και μείναμε!

Σταύρος Βαρθαλίτης Masterchef

Άλκηστις και Μαρλέν Masterchef

Εκτός από την Μαρλέν και τον Σταύρο Βαρθαλίτη αποκάλυψη ήρθε και από τον Κώστα του Masterchef

Μιλώντας στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη ο Κώστας Νταλιάνης, ανέφερε πως δεν περίμενε κάποια πράγματα που είδε ότι έχουν ειπωθεί μέσα στο παιχνίδι.

Ο δικός σου στόχος ποιος ήταν όταν μπήκες στο παιχνίδι;

Δεν είχα συγκεκριμένο στόχο. Ήθελα απλώς να περνάω κάθε μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται. Δεν είχα σκοπό να φτάσω ψηλά, ούτε να μπω στη δεκάδα ούτε τίποτα από όλα αυτά. Κάθε μέρα κοίταζα την επόμενη, τι θα προκύψει και πώς θα το ξεπεράσω. Όπως είδαμε, κάθε μέρα ήταν τελείως διαφορετική. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες, δεν ήξερες τι θα συναντήσεις.

Αναφέρεσαι στις μαγειρικές δοκιμασίες ή σε όλα τα υπόλοιπα;

Και στη μαγειρική, αλλά και στη συμπεριφορά των παιδιών και όλα όσα γίνονταν στο παιχνίδι.

Βλέποντας πλέον αυτά που γίνονται απ’ έξω, έχεις αλλάξει γνώμη για κάποιους;

Έχω πέσει από τα σύννεφα με κάποια πράγματα που έχουν ειπωθεί, αλλά μέχρι εκεί. Ξέραμε ποιους έχουμε δίπλα μας. Απλώς με εκπλήσσει πώς γίνεται ένας άνθρωπος να χαρακτηρίζει κάποιους άλλους. Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι τελείωσε και βγήκαμε έξω. Δεν ήταν αυτή η ζωή μας.

Από τη στιγμή που βγαίνεις, λοιπόν, τελειώνει κι όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι το τραβάνε, γιατί θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, αλλά από δικής μου πλευράς αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Επίσης, κάποιοι μπορεί να είχαν έναν πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα. Κρατάμε τα καλά από όσα ζήσαμε με αυτούς και προχωράμε.

Ποιον θα ήθελες να δεις νικητή;

Από τη στιγμή που έφυγε ο Ηλίας, όλα είναι πιθανά, αλλά εμείς στηρίζουμε τον Γιώργο.]