Ελένη Φουρέιρα: Έκανε την πρώτη της βόλτα μετά την καραντίνα - Ποιον είχε μαζί της;

Σας έχουμε φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ελένη Φουρέιρα: Έκανε την πρώτη της βόλτα μετά την καραντίνα - Ποιον είχε μαζί της;

Την πρώτη της βόλτα έκανε η Ελένη Φουρέιρα. Δείτε που πήγε μετά την καραντίνα αλλά και με ποιον. Σας έχουμε τις φωτογραφίες. Μάλιστα συνάντησε και μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια. Διαβάστε παρακάτω.

Η καραντίνα τελείωσε με τα μέτρα που είχαν παρθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του κροωνοϊού να αίρονται πλέον. Μάλιστα τοπ Σάββατο το πρωί είχαμε ακόμα μια εξέλιξη αφού, θα ανοίξουν στις 25 Μάη και τα καταστήματα εστίασης. Πριν συμβούν βέβαια όλο αυτά ήμασταν όλοι για σχεδόν 2 μήνες κλεισμένοι μέσα.

Από την καραντίνα δεν ξέφυγαν ούτε τα διάσημα πρόσωπα της showbiz που έμειναν σπίτι. Πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και η Ελένη Φουρέιρα ήταν από αυτούς που αποφάσισε να αδράξει την ευκαιρία και να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό.

Η ίδια λοιπόν με χαλαρή διάθεση και σπορ εμφάνιση έκανε μια βόλτα στην φύση με τον φακό των φωτογράφων να είναι εκεί και να την αποθανατίζει. Με ποιόν ήταν όμως μαζί και ποια συνάντησε;

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από την βόλτα που έκανε μετά την καραντίνα η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον Ελένη, που είχε μαζί της τον Παντελή Τουτουντζή

Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είχε μαζί της τον καλό της φίλο και makeup artist Παντελή Τουτουντζή. Οι δυο τους απόλαυσαν την βόλτα τους στο Καβούρι, ενώ να σας πούμε ότι πάθαμε πλάκα και με τους κοιλιακούς της - δείτε εδώ τις φωτογραφίες που αναστατώνουν.

Όμως όπως είδαμε στις φωτογραφίες η τραγουδίστρια πρέπει να είχε και μια απρόσμενη συνάντηση αφού είδαμε στις εικόνες και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έχει ξαναβγεί βόλτα με το ζωάκι της στο Καβούρι.

Δείτε τις φωτογαρφίες

Ελένη Φουρέιρα - Παντελής Τουτουντζής
Ελένη Φουρέιρα βόλτα στο Καβούρι
Ελένη Φουρέιρα - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου