Θύμα απάτης ο Χρήστος Δάντης - Η απίστευτη ανάρτησή του

Σοκ!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Θύμα απάτης ο Χρήστος Δάντης - Η απίστευτη ανάρτησή του

Εξαφανίστηκε ξαφνικά η σελίδα του Χρήστου Δάντη στο Facebook με τον ίδιο να κάνει μια απίστευτη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μας λέει για την απάτη, στην οποία έπεσε θύμα. Διαβάστε τι έγραψε ο τραγουδιστής.

Ειδικότερα ο Χρήστος Δάντης με μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους αναφορικά με το περιστατικό, με τον ίδιο να αναφέρει ότι "κάποιος χάκαρε την σελίδα μου". Ο ίδιος συμπλήρωσε ακόμα: "άντε να δούμε τι άλλο θα συμβεί".

«Φαίνεται πως κάποιος χάκαρε τη σελίδα μου στο Facebook και δεν υπάρχει πλέον. Άντε να δούμε τι άλλο θα μας συμβεί!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα, ενώ να σημειωθεί ότι πρόκειται για την επαγγελματική του σελίδα στην πλατφόρμα του Facebook. Άλλωστε δεν είναι ο μόνος διάσημος που μας φέρνει ανάλογη είδηση, αφού πρόσφατα είχαμε και μια οργισμένη ανάρτηση από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Διαβάστε εδώ τι συνέβη και βγήκε από τα ρούχα του.

Ορίστε και η ανάρτηση που έκανε ο Δάντης

ανάρτηση Χρήστου Δάντη για απάτη από χάκερ

Τα σκληρά λόγια που είχε πει ο Χρήστος Δάντης, που έπεσε θύμα απάτης

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη ο Χρήστος Δάντης που αναφέρθηκε στο νέο του τραγούδι, που έχει φέρει χαμό αλλά και σε μια ανάρτηση που είχε κάνει στα social media και για την οποία δέχτηκε κριτική.

"Είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής που τραγουδάει ροκ. Δεν ασχολήθηκα με το λαϊκό τραγούδι γιατί η εικόνα μου δεν ήταν συμβατή. Ο κόσμος στην Ελλάδα μένει στο περιτύλιγμα. Οι Έλληνες είναι ξερόλες και ακυρώνουν τους πάντες και τα πάντα. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να κρίνει πίσω από ένα ψευδώνυμο" είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής, που πρόσθεσε ακόμα ότι:

"Ο καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος πρώτος σηκώνεται και βρίζει και λέει “αυτός είναι αδερφή”. Ο άνθρωπος που θέλει να βγει με φούστα και τακούνι στην πλατεία του χωριού του και δεν μπορεί να το κάνει, βρίζει τις αδ…ές. Έτσι είναι, είναι πραγματικά έτσι. Έκανα το ποστ στο Instagram γιατί φτάνεις σε ένα σημείο που λες “που είναι δύο μούρες να τις βαρέσω;”. Όταν εκφράζω τον θυμό μου αδιαφορώ για το πόσοι θα με στηρίξουν".

"Δεν υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέσαι “αν υπάρχει αυτός ο Θεός, που είναι; Δεν βλέπει τι συμβαίνει στον κόσμο;”. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε αυτό το ερωτηματικό, υπάρχεις; Κι αν υπάρχεις, που είσαι; Δεν περίμενα ότι θα ζήσουμε έναν πόλεμο χωρίς σφαίρες που θα μας κλείσει στα σπίτια" είπε ακόμα αναφερόμενος και στο νέο του κομμάτι.