H Κατερίνα Γκαγκάκη στον "Μεγάλο Περίπατο" - "Το είδαμε και αυτό..."

Όλα όσα ανέφερε για το νέο κέντρο της Αθήνας

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
H Κατερίνα Γκαγκάκη στον

H Κατερίνα Γκαγκάκη και το Μαζί Σου πήγαν στον "Μεγάλο Περίπατο" στο κέντρο της Αθήνας και προκάλεσαν χαμό στους δρόμους! "Το είδαμε και αυτό το διάστημα που χρειάστηκε να περπατήσουμε πολύ στην πόλη μας και το έχουμε όλοι μας ανάγκη", ανέφερε μέσα σε όλα.

Σήμερα είδαμε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, σε απευθείας σύνδεση την Κατερίνα Γκαγκάκη από την “καρδιά” της Αθήνας, προκειμένου να παρουσιάσει το σχέδιο του Δημάρχου Αθηναίων, για ένα καλύτερο κέντρο.

“Ο μεγάλος περίπατος της Αθήνας” είναι ο τίτλος του εγχειρήματος και η Κατερίνα Γκαγκάκη θέλησε να πει όσα θα δούμε να αλλάζουν στην πόλη. Μιλώντας όμως για εκείνη δείτε και το χειρόγραφο μήνυμα από τον πατέρας της που έφερε δάκρυα στα μάτια!

Όλα όσα ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκι για τον "Μεγάλο Περίπατο"

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφερε χαρακτηριστικά στην Τατιάνα Στεφανίδου, ”ο σκοπός όλου αυτού του εγχειρήματος δεν είναι βεβαίως να δυσχαιράνει την καθημερινότητα του κόσμου. Το ακριβώς αντίθετο. Είναι μια τεράστια αισθητική παρέμβαση που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε την πόλη μας. Θα τον κάνει ακόμα πιο ευέλικτο, γήινο, χειροπιαστό. Άρα δεν είναι για να δυσκολευτούμε, είναι απλώς να χαρούμε την καθημερινότητα.

Το είδαμε και αυτό το διάστημα που χρειάστηκε να περπατήσουμε πολύ στην πόλη μας και το έχουμε όλοι μας ανάγκη. Θα την περπατήσουμε, θα την ζήσουμε, θα την αγγίξουμε”.

Τι είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη για την συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» η Κατερίνα Γκαγκάκη που είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα ρίχνοντας την ευθύνη στους πολίτες.

«Είναι κάτι για το οποίο δεν έγινε καμία ενημέρωση, ακριβώς για να μην είναι προετοιμασμένος ο κόσμος να και πάει από κάτω. Ήταν ένα φορτηγό το οποίο κινείτο. Κόσμος δεν σταματούσε. Ήταν μόνο στον Ευαγγελισμό που είδαμε να σταμάτησε κόσμος και στο Μέγαρο Μαξίμου. Βγαίνανε στα μπαλκόνια, κλαίγανε. Ο κόσμος ήταν έτσι κι αλλιώς στους δρόμους» είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης που εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω skype παρουσίασε την «άλλη πλευρά» της συναυλίας χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη κίνηση «οριακή» με την Κατερίνα Γκαγκάκη να απάντα:

«Το σύνθημα ήταν στα μπαλκόνια, ανοίξτε τα παράθυρά σας. Αν η άλλη περιφερόταν έξω εντελώς ανεύθυνα, αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ευθύνη της οποιαδήποτε διοργάνωσης; Δεν το αντιλαμβάνομαι».

Ωστόσο και η ίδια η καλλιτέχνης έδωσε την απάντηση της για την συναυλία της που προκάλεσε παραπάνω σάλο, από ότι περίμενε να προκαλέσει η ίδια εκεί έξω. Δείτε εδώ τι είπε.