Κώστας Καραφώτης: Το μήνυμα πριν το live του Just the 2 of Us

Τα αποκάλυψε όλα για όλους με τον πιο πρωτότυπο τρόπο

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κώστας Καραφώτης: Το μήνυμα πριν το live του Just the 2 of Us

Θα "λιώσετε" στα γέλια με τον Κώστα Καραφώτη και το τελευταίο του post στον προσωπικό του λογαριασμό. Τα αποκάλυψε όλα για όλους με τον πιο πρωτότυπο τρόπο! Ακόμα να δείτε το βιντεάκι του; Θα κλάψετε.

Λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα το νέο επεισόδιο του Just The 2 Of Us, ο Κώστας Καραφώτης θέλησε να εκφράσει την δικιά του άποψη για όλους τους παίκτες αλλά και την κριτική επιτροπή, με ένα χιουμοριστικό βιντεάκι που "έριξε" τα social media.

Θα "λιώσετε" στα γέλια με τον Κώστα Καραφώτη - Όλα όσα ανέφερε για το Just the 2 of Us

Ο τραγουδιστής και coach της Βίκυς Χατζηβασιλείου σχολιάζει πως όλοι μιλάνε για το Just The 2 Of Us και αναρωτιέται πως και γίνεται αυτό μιας και, «Πρεζεράκου… άφωνη. Χατζηβασιλείου το ίδιο». Μιλώντας ωστόσο για το σόου εμείς σας έχουμε και φοβερό spoiler φωτιά, που αποκαλύπτουμε ποιο ζευγάρι θα φύγει απόψε! Θα πάθετε πλάκα!

Στην συνέχεια ανέφερε, «Ο Τρύφωνας μέχρι και τώρα που μιλάμε πιστεύει πως το «κουπλέ» είναι φίλος του Φασουλή από τη Γαλλία. Η Σταυροπούλου μάχη στήθος με στήθος με την Κάβουρα… Στην Μπακοδήμου δεν αρέσουν οι υπογραφές της Άσπας. Και η Βανδή θα έβαζε 11 στην Σπυροπούλου αν ήταν άντρας. Και σας φταίει ο Κοκλώνης που είπε το Μαγκάβα Τουτ, βρε παιδιά;».

Λίγα λόγια για τον Κώστα Καραφώτη

Ο Κώστας Καραφώτης γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1978 και μεγάλωσε εκεί. Στην γενέτειρα πόλη του έμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια, όταν αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να μείνει στη Σόφια της Βουλγαρίας για να σπουδάσει Ιατρική. Εκτός, λοιπόν, από τα εύσημα στην νυχτερινή διασκέδαση , έχει και πτυχίο Ιατρικής, το οποίο πήρε τον Νοέμβριο του 2003.