H Αφροδίτη Λιάντου αποκαλύπτει τα πάντα για την μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια - "Πιστεύω ότι της μοιάζω σε.."

Όλα όσα δεν γνωρίζαμε!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
H Αφροδίτη Λιάντου αποκαλύπτει τα πάντα για την μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια -

H Αφροδίτη Λιάντου αποκαλύπτει τα πάντα για την μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια και για το τι έχει κοινό μαζί της. "Πιστεύω ότι της μοιάζω σε αυτό που θέλω να της μοιάσω. Είναι τελειομανής".

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» και στη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου για τις σπουδές της στην Αγγλία, την ενασχόλησή της με το τραγούδι, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τα πάντα για την μητέρα της.

"Τελείωσα πρόσφατα τις σπουδές μου, σπούδασα Professional Musicianship, ουσιαστικά μουσική, ηχοληψία, διδασκαλία… Τελείωσα πριν από ένα μήνα και τώρα βρίσκομαι Ελλάδα".

H Αφροδίτη Λιάντου αποκαλύπτει τα πάντα - Όλα όσα ανέφερε για την Εβελίνα Παπούλια

Η απίστευτη ομοιότητά της με την Εβελίνα Παπούλια είναι φανερή και το παραδέχεται και ίδια, τόσο για την εμφάνισή της, όσο και για τα πνευματικά της χαρίσματα, καθώς ανέφερε πως μοιράζονται αρκετά στοιχεία και σε χαρακτήρα. Μιλώντας για την ηθοποιό ωστόσο, εσείς είδατε που τα πήρε στο κρανίο η Εβελίνα Παπούλια; Τι μετάνιωσε;

"Πιστεύω ότι της μοιάζω σε αυτό που θέλω να της μοιάσω. Είναι τελειομανής. Δεν είναι πάντοτε καλό αυτό, αλλά πιστεύω ότι όταν κάνεις κάτι με μια δουλειά καλό είναι να την κάνεις όσο καλύτερα μπορείς. Πεισματάρα στη δουλειά της που πιστεύω ότι και εγώ το έχω και δουλεύω αρκετά σκληρά", ανέφερε.

Πως πήρε τον ρόλο στους Δυο ξένους η Εβελίνα Παπούλια

«Αυτός ο ρόλος ήρθε λίγο περίεργα. Είχα κλείσει στο “Είμαστε στον Αέρα”, πάλι στο Mega και με πήρε ξαφνικά η Άννα Λεμπέση και μου είπε ότι με ήθελαν να πρωταγωνιστήσω στους “Δύο Ξένους”. Απλά έπρεπε να περάσω από ακρόαση για να με δει ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Έκανα την ακρόαση, μου είπε ότι με θέλει ο Αλέξανδρος και ξαφνικά ξεκίνησε ο Γολγοθάς ότι δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη να πούμε στην άλλη παραγωγή ότι δεν θα είσαι”. Θυμάμαι ότι έλεγα ένα ποίημα, κάτι κουφό, και δεν μπορούσα να το πω γιατί γέλαγα πάρα πολύ, σε σημείο που η Ντίνα Κώνστα μου είπε “Έλεος, πες το, πρέπει να κάτσω”, την είχα φέρει σε απόγνωση. Άλλη στιγμή που γελούσαμε πάρα πολύ ήταν όταν έβαζα κι έβγαζα τις κάλτσες κι έλεγα Αντιγόνη.

Είχα μια υπέροχη συνεργασία με τον Νίκο, απίστευτη χημεία, δεν χρειαζόταν να λέμε πολλά, είχαμε συνεννοηθεί μόνο με βλέμματα. Ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ γλυκός, πολύ τρυφερός, πολύ δοτικός κι έχω να θυμάμαι μόνο καλά», είπε η Εβελίνα Παπούλια. Δείτε ωστόσο εδώ για ποιο λόγο η ηθοποιός έκανε μια οργισμένη ανάρτηση.