"Πανικός" στο OPEN TV με την Μαρία Μπακοδήμου - Η εμφάνισή της σχολιάστηκε ξανά

Τι της είπαν;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor

"Πανικός" επικράτησε ακόμα μια φορά στο OPEN TV με την Μαρία Μπακοδήμου και το ντύσιμό της! Η εμφάνισή της σχολιάστηκε ξανά και προκάλεσε χαμό! Εσείς την είδατε;

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι αλήθεια πως τραβάει σε κάθε επεισόδιο του J2US όλα τα βλέμματα πάνω της και όχι άδικα. Η παρουσιάστρια ξέρει πως να τονίζει το κορμί της και δεν φοβάται τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις.

Η ίδια έχει γίνει θέμα συζήτησης τόσο στα social media, όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές, που ακόμα και ο παρουσιαστής της βραδιάς αναφέρθηκε στο φόρεμα που επέλεξε την προηγούμενη βδομάδα.

"Πανικός" στο OPEN TV με την Μαρία Μπακοδήμου - Όλα όσα ανέφερε για την εμφάνισή της

Η αγωνία κάθε εβδομάδα μεγαλώνει. Οι διαγωνιζόμενοι κάνουν εντατικές πρόβες για να διεκδικήσουν την παρουσία τους στο επόμενο live, αλλά οι εντάσεις με την κριτική επιτροπή και οι ενστάσεις για τα σχόλια δεν λείπουν, δείτε και ένα spoiler βόμβα για το ζευγάρι που θα αποχωρήσει στο σημερινό επεισόδιο.

Έτσι και σήμερα, λοιπόν, η Μαρία Μπακοδήμου επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ φόρεμα, το οποίο ήταν ανοικτό μπροστά, τονίζοντας το μπούστο της. Τότε ήταν που ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε τι όμορφη που ήταν για ακόμα μια φορά, αλλά και πως προτιμούσε το φόρεμα της προηγούμενης βδομάδας, με εκείνη να του απαντά πως αν θέλει μπορεί να πάει και να φορέσει το άσπρο που προτιμάει.

H ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε μια φωτογραφί από το outfit που θα φορέσει στο σημερινό επεισόδιο, χωρίς ωστόσο να μας το αποκαλύψει ολόκληρο.

«Ερχόμαστε με νέο επεισόδιο αύριο στις 9.00 στο ΟΡΕΝ . JUST the 2 of us. Makeup hairstyling @lemarion72 . Styling @arisgeorgiadis Μπλούζα Παντελόνι @kallia_kossieri» έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτηση της.

Δείτε την ανάρτηση: