Ανακοίνωση "βόμβα" από το Mega

Νέος διευθυντής προγράμματος στο κανάλι

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ανακοίνωση

Ανακοίνωση "βόμβα" έσκασε από το Mega πριν λίγο που τους άφησε όλους άφωνους! Όπως φαίνεται έρχεται νέος διευθυντής προγράμματος στο κανάλι. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανακοίνωσε ο σταθμός.

Μέσα σε μόλις τρεις μήνες από την επανεκπομπή του το Mega άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο. Μέσα στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία του κορωνοϊού χάρη στην εμπνευσμένη κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αγοράσει την ταινιοθήκη του Mega αλλά και την ισχυρή δημοσιογραφική παρουσία, κατάφερε να βρεθεί ακόμα και στην δεύτερη θέση της τηλεθέασης για κάποιες μέρες.

Ανακοίνωση "βόμβα" από το Mega - Τι ανέφερε ο σταθμός

Έτσι, ο βαθύς γνώστης των τηλεοπτικών δρώμενων της Ελλάδας ο Πέτρος Μπούτος, αναλαμβάνει πια την ευθύνη του προγράμματος για το κανάλι.

Ο Πέτρος Μπούτος είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει όσο κανείς την ελληνική τηλεόραση και εδραίωσε το Mega ως κορυφαίο κανάλι με ανεξίτηλη σφραγίδα ποιότητας. Ήδη σχεδιάζει μαζί με τους συνεργάτες του το νέο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου με στόχο την κορυφή.

Ανακοίνωση 'βόμβα' Mega διευθυντής προγράμματος

Αποχώρηση "βόμβα" που έγινε στο Mega

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο συνεργάτης της στην πρωινή εκπομπή, Νίκος Φιλιππίδης, αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την πρωινή εκπομπή του καναλιού, μιας και μέχρι στιγμής η προσπάθειά τους δεν απόδωσε τους καρπούς που περίμενε ο σταθμός στα νούμερα τηλεθέασης.

Μπάγια Αντωνοπούλου αποχώρηση Mega

Όσον αφορά το ψυχαγωγικό κομμάτι, το κανάλι διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έγινε πρόταση στην ηθοποιό, Βίκυ Σταυροπούλου για να αναλάβει πρωινή εκπομπή. Αξίζει να αναφερθεί πως προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνουν και οι δύο στο κανάλι ή θα αναζητήσουν αλλού το μέλλον τους.

Από το κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προσεγγίσει τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα. Ωστόσο οι δύο παρουσιαστές, αλλά και παραγωγοί, ανανέωσαν για τα επόμενα δύο χρόνια με τον ΣΚΑΪ, συμφωνία που ανακοινώθηκε μόλις χθες, ενώ φημολογούνταν ότι υπήρχε πρόταση να πάνε, πακέτο, στο Mega. Σωστή η απόφαση άλλωστε, οι δύο τους συνθέτουν ένα άκρως πετυχημένο δίδυμο σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

TAGS