Ο Στέφανος Μιχαήλ μιλάει για τις 8 Λέξεις και τις τηλεοπτικές "βόμβες" που έχει ρίξει

Ποιος ο λόγος που απορρίπτει προτάσεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ο Στέφανος Μιχαήλ μιλάει για τις 8 Λέξεις και τις τηλεοπτικές

Ο Στέφανος Μιχαήλ μιλάει σε πρόσφατη συνέντευξή του τόσο για τις 8 Λέξεις, αλλά και για τις τηλεοπτικές "βόμβες" που έχει ρίξει και τον λόγο μάλιστα που το κάνει. Δείτε όλα όσα ανέφερε.

Σε απευθείας σύνδεση από την Κύπρο, βγήκε μέσω skype στο “Έλα χαμογέλα” το πρωί του Σαββάτου ο ηθοποιός, ο οποίος και δεν δίστασε να μιλήσει για άγνωστες πτυχές της ζωής του, ενώ αποκάλυψε και το ότι βρίσκεται ακόμα σε καραντίνα.

Ο Στέφανος Μιχαήλ λοιπόν, που πρόσφατα είχε πετάξει και μια ατάκα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, μίλησε για όλα χωρίς ενδοιασμούς.

Όλα όσα ανέφερε ο Στέφανος Μιχαήλ για τις 8 Λέξεις και τον Ανδρέα Γεωργίου

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “Είμαστε ακόμα σε καραντίνα και περιμένουμε από βδομάδα, λογικά την Πέμπτη, να τελειώσουν τα περιοριστικά και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Έχουμε κουραστεί λίγο σε αυτή την κατάσταση.

Πληροφορήθηκα ότι το σίριαλ τελείωσε για φέτος και θα αρχίσει ξανά τον Σεπτέμβριο η προβολή του. Εμείς θα ξεκινήσουμε γυρίσματα στα μέσα Ιουνίου. Περιμένουμε να ανοίξουν τα αεροδρόμια με το καλό, να μπορέσουν να έρθουν οι συνάδελφοι από την Ελλάδα στην Κύπρο και νομίζω ότι θα πάμε σερί το καλοκαίρι ώστε να μαζέψουμε επεισόδια να έχουμε σε περίπτωση που, Θεός φυλάξοι, ξανασυμβεί το οτιδήποτε.

Με τον Ανδρέα γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, περίπου δέκα, όπως και με τον Κούλη Νικολάου” πρόδωσε, στη συνέχεια, ο Στέφανος Μιχαήλ συμπληρώνοντας πως “επειδή έχουμε δημιουργήσει μια φιλία μέσα από τη δουλειά και έχουμε μια εξαιρετική χημεία με τα παιδιά, μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις, κάθε χρόνο, αλλά δυστυχώς τις απορρίπτω γιατί δεν το κάνει η καρδιά μου να τους αφήσω! Τους νιώθω όλους σαν οικογένεια”! Δείτε όλα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο.