H Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε εικόνα από τον κήπο της με τον Snik - Θα μείνετε

Υπέροχος

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε εικόνα από τον κήπο της με τον Snik - Θα μείνετε

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε εικόνα από τον κήπο της με τον Snik και θα μείνετε. Είναι καταπράσινος και πολύ όμορφος. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν την πιο εντυπωσιακή θέα μέσα στο διαμέρισμα τους.

Το ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες ζει έναν όμορφο έρωτα, ο οποίο «γεννήθηκε» ξαφνικά. Λίγο καιρό αργότερα, όπως έγινε γνωστό πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί στο ίδιο σπίτι. Ενώ, όπως καταλάβαμε όλοι και μέσα από την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Live tonight» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μαζί με τον Snik πέρασαν την καραντίνα οι δυο τους.

Μπορεί κατά καιρούς να έχουν βγει πολλά σχόλια για τη σχέση τους και κυρίως για την εξωτερική τους εμφάνιση, ωστόσο έχουν αποδείξει πως ταιριάζουν πολύ και έχουν πολύ καλή χημεία.

Η φωτογραφία από τον κήπο SNIK και Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση της σχέσης τους, μπορεί να προσπαθούν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν την έκρυψαν λεπτό.

Οι δυο τους πλέον μένουν και μαζί και δεν μπορούν να κρύψουν ούτε λεπτό τον έρωτα τους, που όπως φαίνεται είναι πολύ δυνατός.

Όλο αυτό το διάστημα ο ένας έμενε στο σπίτι του άλλου, αλλά αυτή τη φορά, το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι, στην Πεντέλη. Και όπως λένε οι πληροφορίες είναι ένα σπίτι με κήπο και πισίνα.

Το μοντέλο σήμερα δημοσίευσε και μια φωτογραφία από αυτόν και πάθαμε πλάκα με το πόσο πράσινος και όμορφος είναι. Πρέπει να δείτε ωστόσο και την απίστευτη κουζίνα τους. Θα πάθετε πλάκα.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik σπίτι