H Δούκισσα Νομικού "πείραξε" το πρόσωπο της - Τι συνέβη

Η ανάρτηση στο Instagram!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
H Δούκισσα Νομικού

H Δούκισσα Νομικού "πείραξε" το πρόσωπο της. Τι συνέβη; Φυσικά η παρουσιάστρια δεν έκανε κάτι απλά έβαλε πάνω μια μάσκα και αποφάσισε να μας πει ποια είναι τα μυστικά της για να διατηρεί το δέρμα της καθαρό και όμορφο.

Η Δούκισσα Νομικού λατρεύει το Instagram και κάνει συχνά αναρτήσεις από την καθημειρνότητα της. Είτε από τα επαγγελματικά της είτε από την προσωπική της ζωή με τα παιδιά της.

Η ίδια χθες έβαλε μια μάσκα προσώπου και θέλησε να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της για να διατηρεί το δέρμα της καθαρό και όμορφο.

Η ανάρτηση με την μάσκα στο πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού

«Τα μυστικά μου για υπέροχη, λαμπερή επιδερμίδα. Σήμερα θέλησα να σας δείξω την αγαπημένη μου μάσκα Revitalift Filler από L’Oréal Paris με υαλουρονικό οξύ η οποία επαναφέρει τον όγκο στην επιδερμίδα, λειαίνει της ρυτίδες και προσφέρει λάμψη και βαθιά ενυδάτωση, ωστόσο πριν λίγες ημέρες η Δούκισσα έκανε μια αποκάλυψη και για την συμμετοχή της στο GNTM.

Τα tips μου είναι τα εξής:

#Νο1 Καθαρίστε πολύ καλά το πρόσωπο σας πριν από την εφαρμογή της μάσκας (εγώ χρησιμοποιώ το νερό Micellaire από Loreal Paris). #No2 Χρησιμοποιήστε χαρτί αντί για πετσέτα και σκουπίστε μαλακά-ταμποναριστά. #Νο3 Μετά την εφαρμογή της μάσκας κάντε απαλό μασάζ με το υαλουρονικό οξύ που έχει απομείνει στην επιδερμίδα σας μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Ιδανικά, κάντε κινήσεις προς τα πάνω με τα χέρια σας και φυσικά μην ξεχνάτε τον λαιμό .Τη συγκεκριμένη μάσκα τη χρησιμοποιώ κάθε φορά που νιώθω το πρόσωπο μου κουρασμένο και οπωσδήποτε πριν από κάποιο σημαντικό γεγονός

Περιμένω τα σχόλια σας

Stay tuned for more beauty tips
#lorealparisgr #lorealparis #beautytips #skincare #mask #revitalift #weareallworthit» έγραψε στην ανάρτηση της.

Δείτε την: