Κώστας Σόμμερ: Εσείς ξέρετε την ηλικία του; - Δεν πάει το μυαλό σας

Έχει γενέθλια!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Κώστας Σόμμερ: Εσείς ξέρετε την ηλικία του; - Δεν πάει το μυαλό σας

Γενέθλια έχει σήμερα ο Κώστας Σόμμερ και ομολογούμε πως η τούρτα τους μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα αφού δεν περιμέναμε με τίποτα αυτό που είχε επάνω. Μόλις δείτε την φωτογραφία που ανέβασε θα μείνετε. Δεν πάει το μυαλό σας στο ποια είναι η ηλικία του. Ο ίδιος δε έγραψε και μερικά όμορφα λόγια στην λεζάντα της εικόνας που ανέβασε.

Ο Κώστας Σόμμερ είναι πολύ ευτυχισμένος τον τελευταίο καιρό αφού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της καλής του Βαλεντίνης Παπαδάκη, η οποία και έφτιαξε αυτή την υπέροχη τούρτα που θα δείτε για τα γενέθλιά του, που είναι σήμερα. Ο Κωστας Σόμμερ από την μεριά του έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Instagram στην οποία μας έδειξε την τούρτα του.

"Είμαι ευγνώμων για όλους και για όλα όσα έχω στη ζωή μου. Ευγνώμων για ακόμη έναν χρόνο γεμάτο στιγμές, γεγονότα και εμπειρίες και πάντα κάνοντας αυτό που λέει το μότο μου, δημιουργώντας αναμνήσεις. Ειρήνη, υγεία και δύναμη σε όλους από το βάθη της καρδιάς μου" έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σόμμερ στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε, ενώ πριν μερικές μόνο ημέρες τον είχαμε "τσακώσει" μαζί με την αγαπημένη του. Δείτε εδώ τα δημόσια φιλιά που έδιναν!

Αυτή είναι και η τούρτα του η οποία είχε.. πούρα. Βασικά ήταν ένα κουτί με πούρα μέσα!

Αυτή είναι η ηλικία του Κώστα Σόμμερ

Ο Κώστας Σόμμερ (Γερμανία, 17 Μαΐου 1975) είναι Έλληνας ηθοποιός, παρουσιαστής, μοντέλο και τηλεοπτικός παραγωγός. Ο Ίδιος έγινε 45 ετών.

Γεννήθηκε το 1975 στη Γερμανία, από Έλληνα πατέρα και Γερμανίδα μητέρα, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Σε εφηβική ηλικία εγκαταστάθηκε με τους γονείς του στην Αθήνα όπου και τελείωσε το σχολείο. Σε ηλικία 12 ετών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το modeling συνεργαζόμενος με διάφορα πρακτορεία. Σε ηλικία 20 ετών εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όπου ξεκίνησε σπουδές υποκριτικής και κινηματογράφου στο UCLA απ' όπου τελικά αποφοίτησε το 1997. Στη συνέχεια ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός στην Αμερική ενώ αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα.