Δημήτρης Ουγγαρέζος: Βγήκε βόλτα και είχε την καλύτερη παρέα - Θα λιώσετε

Δείτε τις φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Βγήκε βόλτα και είχε την καλύτερη παρέα - Θα λιώσετε

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βγήκε μια βόλτα και τον πετύχαμε μαζί με την καλύτερη παρέα. Δείτε τις φωτογραφίες που μας έκαναν να λιώσουμε. Τι έκανε;

Ο παρουσιαστής μπορεί να μην είναι γονιός αν και έχει ένα πολύ χαριτωμένο σκύλο τον Cooper. Όποιος έχει κατοικίδιο δε θα γνωρίζει ότι είναι σαν μικρά παιδιά από την άποψη ότι θέλουν φροντίδα και φυσικά πολύ αγάπη αλλά και παιχνίδια. Ο Ουγγαρέζος φαίνεται να το γνωρίζει ειδικά αυτό το τελευταίο αφού ο φακός τον έπιασε σε μια βόλτα με τον σκύλο του, Cooper.

Οι δυο τους λοιπόν βγήκαν βόλτα στο Καβούρι με τον παρουσιαστή να αφιερώνει αρκετό χρόνο για να παίξει με τον τετράποδο φίλο του. Εκεί λοιπόν είδαμε με πόση χαρά έπαιζε μαζί του, αλλά και τα νάζια που του έκανε εκείνος. Δείτε όμως εδώ και τα όσα είπε η πρώην του. Τα αποκάλυψε όλα!

Δημήτρης Ουγγαρέζος
Δημήτρης Ουγγαρέζος παίζει με σκύλο
Δημήτρης Ουγγαρέζος βόλτα με σκύλο

Τι είχε πει όμως και είχε συγκινήσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που λιώσαμε τώρα με την παρέα που είχε στην βόλτα του;

Ο παρουσιαστής μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Tv Έθνος, για τη σχέση με την παρουσιάστρια, αλλά και για το εάν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα στο μέλλον.

Στο διάστημα της καραντίνας είχες επικοινωνία με τη Φαίη;

«Καθημερινή».

Είχε φοβηθεί;

«Ναι, είχε φοβηθεί πολύ. Κυρίως για τα παιδιά. Τη ζόρισε πολύ το γεγονός πως δεν είχε συμπτώματα και έκανε το τεστ καθαρά προληπτικά, επειδή είναι υποχόνδρια σε αυτά τα θέματα. Αγχώθηκε και για εμάς και για την εκπομπή».

Τη Φαίη τη θεωρείς οικογένειά σου;

«Αυτή είναι μεγάλη κουβέντα. Θα ήταν υπερβολικό να το διατυπώσω έτσι. Όμως η Φαίη είναι ένας από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους που τους έχω πολύ ψηλά στην καρδιά μου και εσύ ξέρεις ότι από τον χώρο δεν έχω φίλους. Φίλοι μου είναι ο Γιώργος, η Μαίρη και η Φαίη».

Αφού ανέφερες τον Γιώργο, θέλω να μου πεις αν θα ήθελες να ξανασυνεργαστείς μαζί του.

«Φυσικά θεωρώ πως με τον Γιώργο Λιάγκα έχουμε μια πολύ δυνατή, αντρική, τηλεοπτική χημεία που είναι δυσεύρετη. Ο ένας βγάζει στον άλλον τον καλό τηλεοπτικό εαυτό του».

Η εκπομπή του πώς σου φαίνεται;

«Ο Γιώργος κάνει πάντα πρωταθλητισμό. Ξέρω τον τρόπο που σκέφτεται και δρα τις περισσότερες φορές. Σίγουρα όλο το περιστατικό που συνέβη στάθηκε εμπόδιο στην πορεία της εκπομπής του που ξεκίνησε με φόρα. Δεν θα κρίνω επιμέρους πράγματα. Συνεργάτες ή δομή εκπομπής. Είμαι όμως σίγουρος πως ο Γιώργος μέχρι και την τελευταία μέρα της σεζόν δεν πρόκειται να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους. Ο,τι χρειαστεί να διορθώσει θα το κάνει».

Η προσωπική σας σχέση πώς είναι;

«Πολύ καλή, με σεβασμό και εκτίμηση. Εχουμε επαφή γιατί θέλουμε να μαθαίνουμε ο ένας τα νέα του άλλου. Δεν το κάνουμε από συνήθεια. Είναι ουσιαστική επαφή».

Υπάρχει πρόθεση να συνεχίσεις του χρόνου στο «Πρωινό»;

«Πάντα τιμώ τα συμβόλαιά μου. Αυτό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, με προοπτική ανανέωσης (option) για ακόμη έναν χρόνο. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τον ΑΝΤ1, ούτε από τη Φαίη, ούτε από την υπόλοιπη ομάδα του «Πρωινού». Ναι, θέλω να συνεχίσω στο Πρωινό».