Άσπα Τσίνα: Νέα δήλωση για το ξέσπασμα της στο J2US - "Για αυτό προειδοποίησα..."

Έριξε βέλη!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Άσπα Τσίνα: Νέα δήλωση για το ξέσπασμα της στο J2US -

Νέα δήλωση "φωτιά" από την Άσπα Τσίνα που αναφέρθηκε στα όσα έγιναν χθες στο J2US και στο ξέσπασμα που είχε. Η ίδια εξήγησε γιατί έστειλε την συγκεκριμένη προειδοποίηση. Ποια αυτά που είπε;

Ειδικότερα χθες είχαμε νέο "επεισόδιο" με την Άσπα Τσίνα να λέει στην επιτροπή ότι άκουσε μια συνομιλία, καθώς ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα. Σήμερα λοιπόν η ίδια μίλησε στο Open και στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και αναφέρθηκε στα όσα είπε. Η τραγουδίστρια έκανε λόγο για "στημένα πράγματα" ενώ είπε ότι ο κόσμος έχει καταλάβει ότι είμαι ειλικρινής.

Ακόμα εξήγησε γιατί πήρε θέση κατευθείαν και μίλησε στην κριτική επιτροπή για τα όσα άκουσε μέσα από τα ανοιχτά μικρόφωνα.

Αυτή είναι η νέα δήλωση που έκανε η Άσπα Τσίνα αναφορικά με το ξέσπασμά της στο J2US

"Είπα ξεκάθαρα στην επιτροπή πως όση ώρα περίμενα, λίγο πριν βγούμε δηλαδή, άκουγα συνομιλίες που γίνονταν μεταξύ των κριτών και σε συνεννόηση με την παραγωγή” σημείωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα. “Ε όταν στήνουμε τέτοια προγράμματα, θέλουμε να δημιουργούμε και ίντριγκες και καταστάσεις που λίγο να το τεντώνουμε το πράγμα. Όμως, επειδή εξαντλήθηκε αυτό το θέμα της προηγούμενης εβδομάδας, δεν υπήρχε κανένας λόγος να επανέλθει. Για αυτό και προειδοποίησα, πριν ξεκινήσει η κριτική επιτροπή, ήξερα δηλαδή εφόσον είχα ακούσει από το ακουστικό, τι θα ειπωθεί” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του Open, σας έχουμε μάλιστα εδώ και τα όσα καυτά έγιναν χθες στο show. Όλα μα όλα τα highlights.

“Καταλαβαίνω και τη θέση τους, πρέπει και εκείνοι όμως να καταλάβουν και τη δική μου την θέση. Έτσι; Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος της τηλεόρασης. Η ζωή μου δεν εξαρτάται από την τηλεόραση. Στην τηλεόραση, όπως φαίνεται, ο κόσμος αγαπάει τους ειλικρινείς ανθρώπους και αυτό είναι ένα όπλο μου” είπε ακόμα΄.