Χωρισμός "βόμβα" στην showbiz - Ήρθε το τέλος μετά από 16 χρόνια

"Οι πεταλούδες βαριούνται..."

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Χωρισμός

Χωρισμός "βόμβα" στην showbiz με το γνωστό ζευγάρι να φέρεται τώρα ότι δεν είναι ποια μαζί. Μάλιστα οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια γάμου αφού παντρεύτηκαν το 2010 και είναι μαζί 16 χρόνια. Δείτε το ποστ που έγινε και τι μαρτύρησε για το διάσημο ζευγάρι.

Ο λόγος για την Megan Fox και τον Brian Austin Green οι οποίοι είναι μαζί τα τελευταία 16 χρόνια. Το ζευγάρι μάλιστα έχει και τρία παιδιά, ωστόσο τώρα οι φήμες τους θέλουν να χωρίζουν. Να σημειωθεί ότι είχαμε σύννεφα στην σχέση τους και πριν από μερικά χρόνια με τους ίδιους να φτάνουν μέχρι και στο διαζύγιο.

Τώρα μια ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός στο Instagram φούντωσε τις φήμες, ενώ η Megan έγινε "τσακωτή" από τους παπαράτσι χωρίς να φορά την βέρα της.

Αυτό είναι το ποστ που μαρτύρησε τον χωρισμό "βόμβα" στην showbiz, μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας

Οι φήμες δε για χωρισμό φούντωσαν και από ένα ποστ που έκανε ο γνωστός ηθοποιός με ένα χρήστη μάλιστα να σχολιάζει από κάτω ότι η πεταλούδα, στην οποία αναφέρεται, είναι η Megan. Πάντως οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια δήλωση για το αν είναι ακόμα μαζί ή όχι.

"Στο τέλος, οι πεταλούδες βαριούνται να κάθονται σε ένα λουλούδι για τόσο μεγάλο διάστημα. Αρχίζουν να αισθάνονται ότι πνίγονται. Είναι ένας υπέροχος, μεγάλος κόσμος και θέλουν να τον ανακαλύψουν.” Ωστόσο λίγο πριν τον γάμο τα έσπασε με τον αγαπημένο της και μια Ελληνίδα. Δείτε εδώ τι έφερε την ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι.

Megan Fox - Βrian Austin Green