Ραγίζει καρδιές ο Νίνο - "Ο κόσμος δε γνωρίζει τίποτα για μένα..."

Το ποστ που συγκινεί

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ραγίζει καρδιές ο Νίνο -

Ραγίζει καρδιές ο Νίνο και τα λόγια του. Ο γνωστός τραγουδιστής μοιράστηκε με το κοινό του μέσα από τα social media μια ιδιαίτερη είδηση. Σε αυτήν ανέφερε μάλιστα, "Ο κόσμος δε γνωρίζει τίποτα για μένα. Αποφάσισα να τα ηχογραφήσω και να τα μοιραστώ με όλο τον κόσμο".

Ο τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί κάποιες από τις άγνωστες πτυχές του έτσι ώστε να έρθει πιο κοντά με τους θαυμαστές του. Για αυτό και αποφάσισε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό μερικά από τα βιώματά του.

Μιλώντας για τον Νίνο ωστόσο σας έχουμε βέβαια και μια φωτογραφία του τραγουδιστή από όταν ήταν ακόμα παιδάκι. Δεν θα τον αναγνωρίζατε! Δείτε την εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Ραγίζει καρδιές ο Νίνο - Το μήνυμα που συγκινεί

Ο Νίνο σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη όταν εκείνος ήταν 13 ετών, λέγοντας,

"«ΜΙΑ «ΣΚΛΗΡΗ» ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ»

«Οι σκέψεις σε τάξη»

"Η στιγμή που ένας άτυχος άνθρωπος ξεψύχησε μπροστά μου,την στιγμή που πήγα να τον σώσω,λίγο πρίν την εφηβεία,θα μπορούσε να με είχε κρατήσει αμίλητο για το υπόλοιπο της ζωής μου. Με αρκετά τραύματα ψυχικά. Κατάλαβα όμως,απο πολύ νωρίς,ότι όλα παίζουν,και κυρίως τα απρόοπτα πρωταγωνιστούν συνεχώς. Τα οποία πρέπει να διαχειριζόμαστε με ψυχραιμία,τάξη στις σκέψεις,και όλα αυτά τα έβαλα σε τάξη,όσο μπόρεσα,σε ηλικία 13 ετών περίπου.Βέβαια,είχα την ελπίδα,ότι δε θα ξανασυμβεί κάτι ανάλογο,σε ένταση και ταχύτητα σκέψεων,αλλά όπως είπα και παραπάνω,τα απρόοπτα είναι οι δοκιμασίες.

Οι πρωταγωνιστές. Εύχομαι να βρείτε δύναμη να βάζετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Μην τις αφήνετε να κάνουν βόλτες ελεύθερες,ειδικά αυτές που σε κρατάνε άυπνο,αυτές που σε ταράζουν και μόνο που τις σκέφτεσαι. (Απόσπασμα απο το audiobook που γράφω/ηχογραφώ) Κεφάλαιο 6 απο τα 38,ίσως 39. Ο κόσμος δε γνωρίζει τίποτα για μένα. Αποφάσισα να τα ηχογραφήσω και να τα μοιραστώ με όλο τον κόσμο. Μείνετε δυνατοί,ότι και να σας συμβεί. ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ. Με Αγάπη, ΝΙΝΟ ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ".

TAGS