Ανατροπή στο "Καλύτερα δεν γίνεται" - "Χάθηκε" η Ναταλία Γερμανού από την έναρξη της εκπομπής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ανατροπή στο

Μια ανατροπή είχαμε σήμερα στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται". Και αυτό γιατί "χάθηκε" η Ναταλία Γερμανού από την έναρξη της εκπομπής. Τι ακριβώς έγινε και τι ανέφεραν οι συνάδελφοί της;

Η σημερινή εκπομπή της παρουσιάστριας είχε μια διαφορετική αρχή καθώς έτσι όπως μας χαιρέτησαν όλοι στην αρχή ένας ένας, όταν η κάμερα πήγε στην θέση της Ναταλίας Γερμανού, η πολυθρόνα της ήταν άδεια.

"Χάθηκε" η Ναταλία Γερμανού από την έναρξη της εκπομπής - Όλα όσα ανέφεραν

Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως η Ναταλία Γερμανού θα είναι στη θέση της σε λίγα λεπτά για να μιλήσει στους τηλεθεατές, τονίζοντας πως βρίσκεται στο πλατό, χωρίς όμως να εξηγεί τον λόγο απουσίας της. Η Ναταλία Γερμανού ωστόσο είχε αποκαλύψει αν την πειράζει το αστείο που της κάνουν για τη σχέση της με μικρότερους άνδρες. Δείτε την επική απάντηση που έδωσε.

Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Ναταλία Γερμανού

Μέσα από την εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού έκανε μία πραγματικά συγκλονιστική αποκάλυψη για ένα περιστατικό που της είχε συμβεί όταν ήταν ακόμα 13 χρονών, με την ίδια να σχολιάζει πως είχε δεχθεί επίθεση μέσα σε ένα ασανσέρ.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», προβλήθηκε ένα βίντεο για την βία κατά των γυναικών, και με αφορμή αυτό, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να αποκαλύψει ένα αντίστοιχο περιστατικό που είχε συμβεί και στην ίδια πριν από πολλά χρόνια.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ήταν μόλις 13 χρονών όταν ένας άνδρας βρέθηκε σε ένα ασανσέρ μαζί της και προσπάθησε να της επιτεθεί, με εκείνη να τον αποφεύγει με μία κλωτσιά.

«Μου είχε συμβεί κι εμένα σε ηλικία 13 ετών και μάλιστα σε ασανσέρ, εκεί οπού ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος. Πήγαινα σε μάθημα γαλλικών και μπήκε αυτός ο άνθρωπος μαζί μου στο ασανσέρ από την πολυκατοικία.

Ήμουν 13 αλλά ήξερα, τουλάχιστον το βασικό, την κλωτσιά στα… και τουλάχιστον μπόρεσα να κάνω μόνο αυτό. Ευτυχώς το ασανσέρ σταμάτησε στον όροφο οπού και άνοιξα την πόρτα και πετάχτηκα έξω και άρχισα να τσιρίζω. Ελπίζω να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, ενώ σε προηγούμενες δηλώσεις της.

Ναταλία Γερμανού επίθεση