Υβόννη Μπόσνιακ: Τρελαθήκαμε με την κορούλα της - Δείτε το φουντωτό της μαγιουδάκι

Λιώσαμε!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Υβόννη Μπόσνιακ: Τρελαθήκαμε με την κορούλα της - Δείτε το φουντωτό της μαγιουδάκι

Με μαγιό και το καπελάκι της ποζάρει η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου και εμείς τρελαθήκαμε με την φωτογραφία, καθώς είναι πολύ γλυκιά και την βλέπουμε να φορά ένα φουντωτό μαγιουδάκι. Μάλιστα το παιδάκι έχει μαζί και το γατάκι τους.

Μια πολύ γλυκιά φωτογραφία ανέβασε η Υβόννη Μπόσνιακ στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την γυναίκα του Αντώνη Ρέμου να μας δείχνει την κορούλα της, η οποία ποζάρει με το μαγιό της αλλά και το γατάκι τους. Πρόκειται για μια πολύ γλυκιά εικόνα, η οποία μας φέρνει καλοκαιρινή διάθεση.

Η σχεδιάστρια μόδας αποφάσισε λοιπόν να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την όμορφη αυτή εικόνα της κορούλας της την οποία βλέπουμε να ποζάρει όλο νάζι, με το καπέλο της και ένα πολύ γλυκό μαγιουδάκι.

Το κοριτσάκι βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού με την μαμά της να γράφει στην λεζάντα "relaxing afternoon" και να προσθέτει το hashtag mygirl που σημαίνει "το κορίτσι μου". Η φωτογραφία μας έλιωσε ενώ λιώσαμε και με την εικόνα που είχε ανεβάσει με την Μαρία Μπεκατώρου. Δείτε εδώ που βρέθηκαν οι δύο διάσημες κυρίες και τι έκαναν.

Ορίστε και το ποστ με την κορούλα της

Τι ανακοίνωσε η Υβόννη Μπόσνιακ που τρελαθήκαμε τώρα με την κορούλα της που είναι με το φουντωτό της μαγιό

Εδώ στο Youweekly σας είχαμε γράψει πολλές φορές όσο είχαμε ακόμα καραντίνα για τις υπέροχες μαγειρικές που έκανε τόσο καιρό η Υβόννη Μπόσνιακ. Τώρα λοιπόν η σχεδιάστρια μόδας (αφού αυτό είναι το επάγγελμά της) έκανε ένα βήμα και άνοιξε κανάλι στο Youtube.

Ειδικότερα η ίδια έκανε γνωστό το γεγονός ότι έφτιαξε κανάλι στο Youtube ανεβάζοντας μια ανάρτηση.

"Παιδιά, έχω νέα να σας πω!!!! Μόλις ανέβασα το πρώτο μου βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube ???? Μπείτε στο Yvonini’s Kitchen Stories , εκεί θα σας έχω κάθε εβδομάδα πολλές πολλές συνταγές με τα αγαπημένα μου φαγητά/γλυκά .... και επειδή είναι το πρώτο, σας έφτιαξα μια συνταγή από την Γερμανία, ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά που λέγεται φλαμκουχεν ( μοιάζει πολύ με την πίτσα και γίνεται σε μόνο 20 λεπτάκια). Το link μπορείτε να το βρείτε στο προφίλ μου!!! Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε ... Subscribe, like, και σχόλιο! Ανυπομονώ να το φτιάξετε και να μου πείτε εντυπώσεις .... καλημέρα"