Νέο "καρφί" από την Άσπα Τσίνα - Η ανάρτηση που έβαλε "φωτιές"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Νέο

Νέο "καρφί" ήρθε στην δημοσιότητα από την Άσπα Τσίνα και τον προσωπικό της λογαριασμό. Δείτε την ανάρτηση που έβαλε "φωτιές" και θα μείνετε! Όλα όσα ανέφερε μετά το επεισόδιο του σόου.

Μετά το τέλος του γυρίσματος η Άσπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» υποστηρίζοντας την άποψη της που προκάλεσε μια μικρή κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και την κριτική επιτροπή.

Δείτε την ανάρτηση της Άσπα Τσίνα που έβαλε "φωτιές"

Η τραγουδίστρια ωστόσο δεν έμεινα εκεί, καθώς θέλησε να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό λέγοντας χαρακτηριστικά, «Μοντάζ = Φόβος».

Νέο 'καρφί' Άσπα Τσίνα ανάρτηση instagram

Αυτή είναι η νέα δήλωση που έκανε η Άσπα Τσίνα αναφορικά με το ξέσπασμά της στο J2US

"Είπα ξεκάθαρα στην επιτροπή πως όση ώρα περίμενα, λίγο πριν βγούμε δηλαδή, άκουγα συνομιλίες που γίνονταν μεταξύ των κριτών και σε συνεννόηση με την παραγωγή” σημείωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα. “Ε όταν στήνουμε τέτοια προγράμματα, θέλουμε να δημιουργούμε και ίντριγκες και καταστάσεις που λίγο να το τεντώνουμε το πράγμα. Όμως, επειδή εξαντλήθηκε αυτό το θέμα της προηγούμενης εβδομάδας, δεν υπήρχε κανένας λόγος να επανέλθει. Για αυτό και προειδοποίησα, πριν ξεκινήσει η κριτική επιτροπή, ήξερα δηλαδή εφόσον είχα ακούσει από το ακουστικό, τι θα ειπωθεί” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του Open, σας έχουμε μάλιστα εδώ και τα όσα καυτά έγιναν χθες στο show. Όλα μα όλα τα highlights.

“Καταλαβαίνω και τη θέση τους, πρέπει και εκείνοι όμως να καταλάβουν και τη δική μου την θέση. Έτσι; Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος της τηλεόρασης. Η ζωή μου δεν εξαρτάται από την τηλεόραση. Στην τηλεόραση, όπως φαίνεται, ο κόσμος αγαπάει τους ειλικρινείς ανθρώπους και αυτό είναι ένα όπλο μου” είπε ακόμα΄.