Οι τρεις φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη με μαγιό που έριξαν το Instagram - Το σώμα της είναι "φωτιά"

Σας τις έχουμε εδώ!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Οι τρεις φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη με μαγιό που έριξαν το Instagram - Το σώμα της είναι

Σας έχουμε τρεις φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη (και μια επιπλέον!) στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό και οι οποίες έριξαν το Instagram. Δείτε τις παρακάτω. Είναι "φωτιά" το σώμα της καιν εμείς μείναμε άφωνοι.

Η Ιωάννα Τούνη σίγουρα ξέρει να βάζει "φωτιά" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ίδια να κάνει συχνά αποκαλυπτικές αναρτήσεις, στις οποίες την βλέπουμε με το μαγιό της. Η ίδια έχει άλλωστε κορμάρα, οπότε γιατί να την κρύψει; Εκτός αυτού δε είναι και μέρος της δουλειάς της αφού ως γνωστών μαζί με την φίλη της Στέλλα Πάσσαρη έχουν την Bubblegun, την εταιρία με ρούχα.

Εμείς λοιπόν σας βρήκαμε μερικές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στον λογαριασμό της στο Instagram και στις οποίες φαίνεται πόσο καλλίγραμμο είναι το σώμα της. Η ίδια άλλωστε το φροντίσει με την διατροφή της, αλλά και με άσκηση.

Πάντως η Ιωάννα Τούνη δεν φοβάται και να τσαλακωθεί αφού σε μια επική ανάρτηση που έχει κάνει μας "δείχνει" πώς είναι το σώμα της πριν και μετά την καραντίνα. Έχει κάνει δε photoshop στην εικόνα ώστε στη μια version να φαίνεται πολύ γυμνασμένη και στην άλλη να έχει... φουσκώσει.

Φωτιά το σώμα της Ιωάννας Τούνη - Αυτές είναι οι τρεις φωτογραφίες της με μαγιό που έριξαν το Instagram

Μετά λοιπόν την έξτρα φωτογραφία στην οποία είναι μεν με μαγιό αλλά και όχι φυσικά με το δικό της σώμα σας έχουμε και τις τρεις φωτογραφίες στις οποίες την είδαμε με μαγιό και πάθαμε την πλάκα μας. Η ίδια λοιπόν, που έκανε και μια συγκινητική κίνηση εν μέσω πανδημίας, έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες στις οποίες είναι με μαγιό με μερικές από αυτές να ξεχωρίζουν, τουλάχιστον για εμάς. Ας τις δούμε λοιπόν!