Η συγκινητική κίνηση της Ιωάννας Τούνη εν μέσω πανδημίας

Υπέροχο στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η συγκινητική κίνηση της Ιωάννας Τούνη εν μέσω πανδημίας

Όπως μας έδειξε σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη έκανε μία πραγματικά πολύ συγκινητική κίνηση και μάλιστα σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού.

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει κατακλύσει τις ζωές μας και να είναι το μοναδικό πράγμα που σκεφτόμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ωστόσο σήμερα η Ιωάννα Τούνη μας έδειξε πως υπάρχει κάτι πολύ ανώτερο από αυτόν τον ιό που δεν είναι άλλο από την ανθρωπιά.

Αυτή είναι η συγκινητική κίνηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη εν μέσω πανδημίας

Συγκεκριμένα, η πανέμορφη influencer έκανε σήμερα βόλτα με μία φίλη της, όταν βρήκε μία χελωνίτσα έξω από το νερό. Χωρίς να το σκεφτεί πολύ, τη μάζεψε και την μετέφερε στο νερό για να βρίσκεται στο περιβάλλον που της αρμόζει.

Βέβαια μία ακόμα ανάρτησή της στο Instagram ήρθε για να μας τρελάνει και αυτή δεν είναι άλλη από τη νέα της φωτογραφία με μαγιό από τη συλλογή της. Δείτε τη εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Ιωάννα Τούνη instagram

Η ίδια ανέβασε τη διαδικασία σε insta story και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, με τα βίντεο της να προκαλούν μεγάλη συγκίνηση μιας και φέρθηκε με τόση ευγένεια και τόση τρυφερότητα σε αυτό το ζωάκι που χρειαζόταν τη βοήθειά της.

Ιωάννα Τούνη χελώνα

Το Instagram βέβαια έπαθε την πλάκα του και με ακόμα μία κίνηση της Ιωάννας Τούνη, αυτή τη φορά με το μαγιό

Η ξανθιά καλλονή περνάει κάθε μέρα όλο και πιο δημιουργικά το χρόνο της και φροντίζει να καταπιάνεται με ένα σωρό δραστηριότητες προκειμένου να μην βαριέται ούτε λεπτό.

Η Ιωάννα Τούνη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, και φροντίζει καθημερινά να δίνει στους διαδικτυακούς της φίλους μία δόση από την καθημερινότητά της και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται.

Ένας από τους λόγους για τον οποίο η Ιωάννα Τούνη χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της, είναι για να αναδείξει την δουλειά της, και έτσι, έχοντας ήδη ανακοινώσει το νέο της επαγγελματικό βήμα πριν από δύο μέρες, έσπευσε να ενημερώσει και για ένα ακόμα νέο βήμα που θα κάνει στην καριέρα της και αφορά την άλλη της εταιρεία, την bubblegun.

Φυσικά, η Ιωάννα Τούνη το έκανε με τον δικό της τρόπο και για να ανακοινώσει τη νέα συλλογή με μαγιό, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με το μαγιό της και προκάλεσε πολλαπλά εγκεφαλικά.