Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Βασάλος έκαναν το πρώτο τους μπάνιο - Η μαγική φωτογραφία από την παραλία

Που πήγαν;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Βασάλος έκαναν το πρώτο τους μπάνιο - Η μαγική φωτογραφία από την παραλία

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος έκαναν το πρώτο τους μπάνιο. Η μαγική φωτογραφία από την παραλία που πήγε το ζευγάρι. Που βρέθηκαν για να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα που έχουμε αυτές τις ημέρες;

Γέμισαν από κόσμο οι παραλίες της Αττικής και άλλων περιοχών της χώρας με τη βοήθεια και των πολύ υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών.

Στην παραλιακή της Αθήνας, λόγω και έργων που εκτελουνται σε ένα σημείο, προκλήθηκε για αρκετή ώρα μποτιλιάρισμα με τη θερμοκρασία να αγγίζει ακόμη και τους 38 βαθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο μέγιστος αριθμός λουόμενων είναι τα 40 άτομα ανά 1.000 τ.μ., και είναι υποχρεωτική η καταγραφή του αριθμού των παρευρισκόμενων στις 515. Σχετικά με τις ξαπλώστρες, επιτρέπονται μέχρι 2 ξαπλώστρες ανά ομπρέλα, με εξαίρεση τις οικογένειες με ανήλικα τέκνα. Επιπλέον, δύο ξαπλώστρες που βρίσκονται σε διαφορετικές ομπρέλες, πρέπει να απέχουν η μία από την άλλη τουλάχιστον 1,5 μέτρο.

Που πήγαν για μπάνιο Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο χθεσινός καύσωνας λοιπόν έριξε τους Αθηναίους στις παραλίες και ανάμεσα σε εκείνους που πήγαν χθες για μπάνιο, ήταν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, δείτε ωστόσο και τα λόγια της παρουσιάστριας, που συγκίνησαν.

Το ζευγάρι μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες από την παραλία, με την μια να είναι πραγματικά μαγευτική. Πάθαμε πλάκα που την είδαμε.

Το ζευγάρι λοιπόν πήγε στην Ανάβυσσο μετά τις εκπομπές τους, για να χαλαρώσουν και να δροστιστούν από τον καύσωνα που είχε χθες, αλλά και σήμερα και υποφέρουμε όλοι.

Δείτε τις αναρτήσεις τους:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος μπάνιο