Η Ελένη Χατζίδου "λιώνει" το κορμί - Έτσι κρατιέται σε φόρμα

Ποιο το μυστικό της;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου "λιώνει" το κορμί και έτσι κρατιέται σε φόρμα. Η τραγουδίστρια διαθέτει ένα άψογο σώμα και αρκετά συχνά κάνει γυμναστική για να το διατηρεί και να παραμένι σταθερή στα κιλά της.

Η τραγουδίστρια προσέχει το σώμα της και φροντίζει πολύ την διατροφή της και τον εαυτό της. Δεν θα μπορούσε και αλλιώς βέβαια, αφού ο σύζυγος της είναι personal trainer και την έχει βάλει σε εντατικό πρόγραμμα.

Η ίδια διέθετε και πριν την γέννηση της κόρης της ένα εντυπωσιακό σώμα, ωστόσο και πλέον έχει καταφέρει να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να αποκτήσει και πάλι την λεγόμενη μέση δαχτυλίδι.Ωστόσο, η Ελένη Χατζίδου, όποτε βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο από τις καθημερινές υποχρεώσεις στο σπίτι, παίρνει στο ποδήλατο της και ξεκινάει τις βόλτες της στην γειτονιά για να γυμναστεί.

Η ίδια κάνει ποδήλατο μέσα στο σπίτι αρκετά, συχνά και μέσα στο σπίτι και έτσι λοιπόν διατηρείται σε φόρμα. Δείτε εδώ τις αναρτήσεις που έκανε.

Ελένη Χατζίδου διατροφή

Ελένη Χατζίδου γυμναστική

Πώς να γυμναστείς και εσύ στο σπίτι σαν την Ελένη Χατζίδου

Περπάτημα

Εάν ο καιρός δεν είναι καλός για περπάτημα έξω ή εάν, εν πάση περιπτώσει, βαριέστε να «καλλωπίζεστε» γιατί θα κάνετε γυμναστική έξω από το σπίτι και πιθανώς όλο και κάποιος να σας δει, υπάρχει λύση! Εάν έχετε σκάλες, πηγαίνετε πάνω κάτω κάποιες φορές. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε τα πόδια σας, ενώ κάνετε και κάποια αερόβια άσκηση. Εάν δεν έχετε σκάλες διαθέσιμες, περπατήστε μέσα στο σπίτι κάποιες φορές – μπορεί να μην είναι συναρπαστικό, αλλά κάνει τη δουλειά.

Jumping Jacks

Τα χοροπηδητά της φωτογραφίας είναι πάντα διασκεδαστικά καθώς φέρνουν στη μνήμη αναμνήσεις από την παιδική ηλικία. Εκτός, λοιπόν, από παιδική διασκέδαση, είναι και πολύ καλές ασκήσεις cardio αλλά και καλή προθέρμανση.

Push-ups

Ομολογουμένως, δεν πρόκειται για την πιο αγαπημένη άσκηση που υπάρχει αλλά παρά το πόσο δύσκολα μπορούν να γίνουν, υπάρχουν ευκολότεροι τρόποι να τα κάνουμε. Ο καθένας όσο μπορεί. Μπορείτε να πέσετε στα γόνατα, αντί να τα κρατήσετε ίσια. Έτσι, θα αναπτύξετε δύναμη στα χέρια και θα ασκήσετε τους μύες στην περιοχή του στήθους

Κοιλιακοί

Πρόκειται για την καλύτερη άσκηση για να χτίσετε και να ενδυναμώσετε την περιοχή της κοιλιάς. Όταν το κάνετε στην αρχή μην ανησυχείτε για το πόσο ψηλά μπορείτε να φτάσετε το κεφάλι σας. Πηγαίνετε τόσο ψηλά όσο το σημείο όπου νιώθετε ένα τέντωμα και κάψιμο στους κοιλιακούς σας. Σιγά σιγά το αποτέλεσμα θα αρχίσει να γίνεται αισθητό!

Καθίσματα

Είναι εξαιρετικές ασκήσεις για την περιοχή των ποδιών και των γλουτών. Λυγίστε τα πόδια και ανεβοκατεβείτε σταθερά για αρκετές φορές (ενδείκνυται 3-4 σετ των 10 καθισμάτων). Εάν τα βρίσκετε πολύ δύσκολα, μην σας ανησυχεί! Όσο μπορείτε να κάνετε κάποιες επαναλήψεις 2 φορές την εβδομάδα, θα επωφεληθείτε!

Βάρη

Όχι βάρη με ειδικό εξοπλισμό αλλά με οτιδήποτε μέσα στο σπίτι σας. Αρχίστε με κάτι πιο ελαφρύ και στην συνέχεια αυξήστε το βάρος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουτί από γάλα, απορρυπαντικά ή γενικά μπουκάλια.