H Μαρία Μπακοδήμου εξομολογείται για το Power of Love - "Στην αρχή ήξερα απλά πως..."

Κάνει αναδρομή και αποκαλύπτει

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
H Μαρία Μπακοδήμου εξομολογείται για το Power of Love -

H Μαρία Μπακοδήμου εξομολογείται για το Power of Love, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και τις παλιές της τηλεοπτικές επιλογές. "Στην αρχή ήξερα απλά πως είναι ένα παιχνίδι με σχέσεις, θα υπάρχουν ζευγάρια και θα υπάρχει αυτό το παιχνίδι του φλερτ", ανέφερε πριν αποκαλύψει πως αισθάνεται για το σόου.

H γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και το “Καλύτερα δε γίνεται” για τον ρόλο της στην κριτική επιτροπή του J2US και όχι μόνο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “Θυμάμαι και αγαπώ πολλές εκπομπές από αυτές που έχω κάνει γιατί κάθε εποχή μου ταίριαζε εκείνη. Θυμάμαι το “Σαν στο σπίτι σας” που το αγαπώ και έχει μεγάλη θέση στην καρδιά μου. Ήταν κάποια χρόνια πολύ χαρούμενα και δημιουργικά”, ενώ η παρουσιάστρια μας είχε ανάψει και φωτιές με το μπικίνι που είχε φορέσει. Μπορείτε να δείτε εδώ τις εικόνες που μας έκοψαν την ανάσα.

Όλα όσα ανέφερε η Μαρία Μπακδήμου για το Power of Love και το τηλεοπτικό της παρελθόν

Θυμάμαι το ΦΜ Live που έχω γελάσει πολύ και έχω πάρα πολύ ωραία. Πέρασα πάρα πολύ ωραία στο Ταλέντο, το οποίο με συγκινούσε και πάρα πολύ σε σημείο. Όταν έβλεπες δηλαδή νέους ανθρώπους με πολύ ταλέντο να προσπαθούν να διεκδικήσουν χώρο για μένα ήταν πολύ συγκινητικό” ομολόγησε η γνωστή παρουσιάστρια, προσθέτοντας με χαμόγελο πως “εμένα μου άρεσε και το Power of Love και ας με έχουν σταυρώσει”.

Θα μπορούσαν να έχουν υπάρξει επιλογές που δεν βγήκαν έτσι όπως θα τις περιμέναμε. Πάλι θα τις υποστηρίζαμε αλλά μέσα μας, μετά από χρόνια, θα λέγαμε πως αυτό ήταν λίγο παγίδα ή λακούβα που δεν πέρασα καλά εκεί. Εγώ πέρασα καλά στο Power of Love. Την πρώτη χρονιά! Όχι την δεύτερη

Στην αρχή ήξερα απλά πως είναι ένα παιχνίδι με σχέσεις, θα υπάρχουν ζευγάρια και θα υπάρχει αυτό το παιχνίδι του φλερτ. Αισθάνομαι πως πάντα μπορούμε να ελέγξουμε όμως το αποτέλεσμα από τη στιγμή που εμπλεκόμαστε. Φαντάστηκα πως μπορώ να το ελέγξω και νομίζω πως σε ένα βαθμό μπορούσα”.

H ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε μια φωτογραφί από το outfit που θα φορέσει στο σημερινό επεισόδιο, χωρίς ωστόσο να μας το αποκαλύψει ολόκληρο.

«Ερχόμαστε με νέο επεισόδιο αύριο στις 9.00 στο ΟΡΕΝ . JUST the 2 of us. Makeup hairstyling @lemarion72 . Styling @arisgeorgiadis Μπλούζα Παντελόνι @kallia_kossieri» έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτηση της.

Δείτε την ανάρτηση: