O Στράτος Τζώρτζογλου αποκαλύπτει - "Κοινώνησα στην καραντίνα και..."

Τι είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
O Στράτος Τζώρτζογλου αποκαλύπτει -

O Στράτος Τζώρτζογλου αποκαλύπτει τα πάντα για τα όσα έζησε αυτές τις δύσκολες ημέρες, ενώ τονίζει μάλιστα πως "Κοινώνησα στην καραντίνα και την Μεγάλη Παρασκευή. Ήμουν έξω από την εκκλησία".

Στο «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε σήμερα ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μίλησε για την εκκλησία όπου και αποκάλυψε πως κοινώνησε.

Σήμερα για πρώτη μέρα μετά τα μέτρα του lockdown, άνοιξαν οι εκκλησίες της χώρας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε οι πιστοί να προσευχηθούν, ενώ μιλώντας για τον ηθοποιό να θυμίσουμε πως πέρασε την καραντίνα του μαζί με την αγαπημένη του.

Το ζευγάρι δεν έκρυψε την αγάπη του και ο φακός μάλιστα, τους «συνέλαβε» σε τρυφερές στιγμές και δημόσιες αγκαλιές, με τις φωτογραφίες να μας κάνουν να «λιώσουμε», ενώ εκπληκτική ήταν και η κίνηση που είχε κάνει ο ηθοποιός για τα γενέθλια της αγαπημένης του!

Όλα όσα ανέφερε ο Στράτος Τζώρτζογλου για την εκκλησία και την κοινωνία

«Κοινώνησα στην καραντίνα και την Μεγάλη Παρασκευή. Ήμουν έξω από την εκκλησία. Ήμουν μόνος μου προσευχόμουν και δεν θα κολλούσα κάποιον. Θα μπορούσε του χρόνου η πολιτεία να βρει έναν τρόπο να γίνονται οι λειτουργείες».

«Καλά έπραξε η κυβέρνηση και μας έβαλε σε καραντίνα.Νομίζω όμως ότι την Μεγάλη Εβδομάδα θα μπορούσε να γίνει η λειτουργεία σε μεγάλα γήπεδα. θα μπορούσε του χρόνου να βρεθεί μια λύση για να μην καταλυθεί αυτό που νιώθει ο κόσμος. Δεν πρέπει να αφήσουμε το φόβο να μας καταλύσει. Η πίστη νικάει το φόβο».

Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψαν πως θέλουν να αποκτήσουν παιδί

Σε δύο μήνες έχουν την πρώτη τους επέτειο γάμου που δεν αποκλείεται να τη γιορτάσουν στην καραντίνα. Καθόλου δεν πτοούνται βέβαια, αφού όπως λένε μέχρι σήμερα ζουν καθημερινά το δικό τους ταξίδι του μέλιτος και δεν περιμένουν τις 8 Ιουνίου συγκεκριμένα για να νιώσουν κάτι διαφορετικό.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Σ.Τ.: Το σχεδιάζαμε από πριν και το θέλαμε, δεν χρειαζόταν ο κορωνοϊός για να έρθουμε πιο κοντά. Ελπίζω να μας αξιώσει ο Θεός και να συμβεί.

Σ.Μ.: Αυτά είναι τυχερά, σίγουρα το θέλουμε και σιγά-σιγά πηγαίνουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Σαν γυναίκα το νιώθω σαν μία ολοκλήρωση. Ο Θεός ξέρει πότε θα το δώσει.