H Πένυ Αγοραστού αποκαλύπτει τα πάντα για την σχέση με τον Αργύρη Πανταζάρα από το Κόκκινο Ποτάμι

Τα είπε όλα

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
H Πένυ Αγοραστού αποκαλύπτει τα πάντα για την σχέση με τον Αργύρη Πανταζάρα από το Κόκκινο Ποτάμι

H Πένυ Αγοραστού αποκαλύπτει τα πάντα για την σχέση με τον Αργύρη Πανταζάρα από το Κόκκινο Ποτάμι που έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια για το εάν είναι όντως μαζί οι δυο τους ή όχι.

Η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού μιλώντας στο Tv Έθνος και τη δημοσιογράφο Φωφώ Μπόνιου με αφορμή την επανέναρξη των γυρισμάτων για το σίριαλ “Έλα στη θέση μου” μίλησε μεταξύ άλλων και για το συμβαίνει πραγματικά με τον Πανταζάρα.

Όλα όσα ανέφερε η Πένυ Αγοραστού για την σχέση με τον Αργύρη Πανταζάρα από το Κόκκινο Ποτάμι

Πως αντιδράτε όταν βλέπετε δημοσιεύματα και φωτογραφίες που σας δείχνουν αγκαλιά με τον συνάδελφο σας, Αργύρη Πανταζάρα; Έχετε κουραστεί να απαντάτε;

Δεν έχω κουραστεί να απαντώ, γιατί έχω κάνει αυτή την δουλειά και καταλαβαίνω. Όπως έχω πει, είμαστε φίλοι και όλα καλά. Ωστόσο δείτε και πλάνα από το πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Δευτέρα, μετά τον ιό.

Από μια δυνατή φιλία, όμως, μπορεί να προκύψει έρωτας. Δεν σας έχει τύχει ποτέ;

Πολλά μπορεί να προκύψουν από μια φιλία. Είναι δυνατόν να ξέρεις από την αρχή τι θα γίνει; Μπορεί και να σκοτωθείς με τον άλλον, να γίνεις ζευγάρι, χίλια δυο… Ποτέ μη λες ποτέ γενικά.

Αργύρης Πανταζάρας- Πένυ Αγοραστού: Νέα κοινή εμφάνιση

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Πένυ Αγοραστού έκαναν νέα κοινή εμφάνιση. Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ των δυο ηθοποιών; Όλο και φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι; Δείτε τις φωτογραφίες.

Οι δυο πλευρές έχουν διαψεύσει τα δημοσιεύματα αυτά, ωστόσο η κοινή τους εμφάνιση χθες το βράδυ στα θεατρικά βραβεία Χορν, έγινε αφορμή για να τους ρωτήσουν για ακόμη μια φορά αν έχουν σχέση.

“Συχνάζουμε στα ίδια μέρη (με την Πένυ). Μόνος μου ήρθα, είμαι καλεσμένος για την εκδήλωση. Είμαστε φίλοι, εννοείτε. Όλοι μαζί πάμε.”, είπε ο Αργύρης Πανταζάρας στο “Πρωινό”.

Από την άλλη πλευρά, η Πένυ Αγοραστού είπε: “Ποιο αγόρι; Βλέπω πολλά αγόρια έξω.” Δείτε και τι έχει πει ο ηθοποιός για την προσωπική του ζωή

Δείτε το απόσπασμα: