Μαγική βραδιά για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Δεν θα πιστέψετε τι έκαναν

Οι εικόνες που "πρόδωσαν" την αγαπημένη τους συνήθεια

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Μαγική βραδιά για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Δεν θα πιστέψετε τι έκαναν

Μαγική ήταν η βραδιά για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, καθώς οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν μια πιο ήρεμη νύχτα μετά από τα όσα έχουμε ζήσει με την πανδημία. Δεν θα πιστέψετε τι έκαναν!

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να προτιμάει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο τώρα τελευταία έχει αρχίσει να γίνεται πιο ενεργητική πάνω σε αυτό το θέμα.

Δείτε το βίντεο από την χθεσινή βραδιά της Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππου Τσαγκρίδη

Η παρουσιάστρια δεν διστάζει πια να αναφέρεται στο πρόσωπο του συντρόφου της τόσο μέσα από την εκπομπή της, όσο και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάτι που έκανε και χθες. Μάλιστα είχαμε και μερικές νέες αποκαλύψεις για την σχέση τους. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο φαίνεται ο αγαπημένος της να ετοιμάζει το βραδινό τους, μια από τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης μαγείρεμα insta post

Κατερίνα Καινούργιου: Λάμπει στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Τα πιο ρομαντικά γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου, που λάμπει δίπλα στον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Μάλιστα ανέβηκε και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την παρουσιάστρια να σβήνει τα κεράκια της. Σας έχουμε ντοκουμέντα!

Έλαμπε στο πλευρό του αγαπημένου της η Κατερίνα Καινούργιου, που είχε τα γενέθλιά της. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκε μάλιστα και βίντεο με την ίδια να σβήνει τα κεράκια της και τα μάτια της, όσο και του καλού της βγάζουν καρδούλες. Μάλιστα στο σπίτι της βρέθηκαν και οι δύο κολλητοί της Χάρης Σιανίδης και Νίκος Γεωργιάδης.

Το ζευγάρι μένει μαζί το τελευταίο διάστημα με τους δυο τους να περνούν μερικές όμορφες στιγμές στο σπίτι, μαζί με τους φίλους της γνωστής παρουσιάστρια που είχε τα γενέθλιά της.

Κατερίνα Καινούργιου - Χάρης ΣιανίδηςΚατερίνα Καινούργιου - Φιλιππος Τσαγκρίδηςγενέθλια Κατερίνας Καινούργιου - Φιλιππος Τσαγκρίδης