Γιώργος Παρτσαλάκης: Η νέα καθημερινότητα μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Πως περνάει τις μέρες του ο ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Γιώργος Παρτσαλάκης: Η νέα καθημερινότητα μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης έχει υιοθετήσει μια νέα καθημερινότητα μετά την περιπέτεια με την υγεία του, η οποία και στην αρχή είχε ανησυχήσει την οικογένειά του, αλλά και τους θαυμαστές του. Όλα αυτά ωστόσο αποτελούν παρελθόν.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε νιώσει αδιαθεσία και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Τζάνειο νοσοκομείο. Εκεί διαγνώστηκε με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και αναγκάστηκε να μείνει μερικές ημέρες, μέσα στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην καρδιολογική κλινική.

Ποια η νέα καθημερινότητα του Γιώργου Παρτσαλάκη μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Στην αρχή τα νέα ανέφεραν πως η κατάστασή του είναι σοβαρή, αργότερα όμως έγινε γνωστό πως η περιπέτειά του ήταν μία κρίση με την καρδιά του, πράγμα που τον έκανε να αλλάξει τις καθημερινές του συνήθειες.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ύστερα από συστάσεις των γιατρών του, αποφάσισε να δώσει τέλος στο τσιγάρο, να περάσει πιο ήρεμα τις μέρες του στο σπίτι, μιας και η πανδημία δεν επιτρέπει και πολλά για τις ευπαθείς ομάδες, και να αφοσιωθεί στην μαγειρική που λατρεύει αλλά και στα παιδιά του.

Τώρα ο ηθοποιός είναι και πάλι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και έκανε μια ανάρτηση στην οποία τον βλέπουμε στην θάλασσα μαζί με τον γιο του. "Καλό καλοκαίρι" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της εικόνας που ακολουθεί. Μάλιστα ο ίδιος είχε κάνει και ένα επικό ποστ, όσο ήταν ακόμα σε καραντίνα στην Κύπρο.

Ποια ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Παρτσαλάκη

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και την συγκίνηση του για το ενδιαφέρον του κόσμου. Επίσης έκανε αναφορά για τους ηθοποιούς και το πώς έχει πληγεί όλος κλάδος εξαιτίας της πανδημίας.

"Ο κόσμος θέλει να μάθει… δεν είναι κλειδαρότρυπα. Ο κόσμος θέλει να μάθει παραπάνω πράγματα για εμάς γιατί μας νιώθει παρέα του. Είμαι πραγματικά συγκινημένος [...] Βάλαμε ανταλλακτικά και τώρα δουλεύει μια χαρά" είπε μεταξύ άλλων. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί.