Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλή Παύλου: Στο μπαλκόνι τους έχουν την πιο απίστευτη αιώρα για την κόρη τους

Είναι ονειρική

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλή Παύλου: Στο μπαλκόνι τους έχουν την πιο απίστευτη αιώρα για την κόρη τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχει τεράστια αδυναμία στην κορούλα τους και την έχουν στα όπα όπα. Μάλιστα, τώρα που έχουν πιάσει οι ζέστες, στο μπαλκόνι τους έχουν την πιο απίστευτη αιώρα για να παίζει και να κοιμάται.

Μπορεί η καραντίνα να έχει τελειώσει και όλοι να έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητα μας όπως πριν από τον κορωνοϊό, ωστόσο πολλοί έχουν περιορίσει τις άσκοπες μετακινήσεις, όπως και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου. Αφού πηγαίνουν κυρίως στο πλατό του OPEN για τα γυρίσματα του Just the 2 of us.

Κυρίως περνάνε τις ημέρες τους στο σπίτι μαζί με την κορούλα τους και τα παιχνίδια δεν έχουν τέλος για το ζευγάρι. Η μικρή Μελίτα είναι η κύρια προτεραιότητα τους και για το λόγο αυτό προσπαθούν να περνούν μαζί της όσο περισσότερο χρόνο μπορούν. Στην καραντίνα μάλιστα, δεν την άφησαν από τα μάτια τους και τους δυο μήνες τους αφιέρωσαν σε εκείνη.

Χθες, η Ελένη Χατζίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το μπαλκόνι της και είδαμε την απίστευτη αιώρα που έχουν για την Μελίτα. Κρέμεται από το ταβάνι, είναι ξύλινη και ονειρική. Την φωτογραφία που δημοσίευσε ωστόσο η τραγουδίστρια από το μαιευτήριο την έχετε δει; Πρόκειται να «λιώσετε».

Δείτε φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κόρης τους

Ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε μία πραγματικά υπέροχη ανάρτηση για την Ελένη Χατζίδου και δε σας κρύβουμε πως "λιώσαμε" κανονικά με τα λόγια του για την σύζυγό του, στα οποία περιέγραψε το μεγαλύτερο θαύμα που ζήσανε με την γέννηση της κόρης τους.

«Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε λιγο πριν σπάσουν τα νερά της γυναίκας μου, λίγο πριν ζήσουμε το μεγαλύτερο θαύμα της ανθρωπότητας..λίγο πριν την γέννηση της κόρης μας! Η Ελένη μου θα γινόταν μανούλα από ώρα σε ώρα.. Αυτό που δεν ήξερε όμως και οφείλω να το μοιραστώ δημόσια μαζί σας είναι πως έγινε μια εξειρετικη μητέρα με όλη την σημασία της λέξης.Αυτη η λέξη έχει τεράστια βαρύτητα και ευθύνη.. μια ευθύνη που η @eleni.hatzidou αντιμετωπίζει με έναν μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο και την θαυμάζω τόσο πολύ για αυτό..

Ένα χρόνια πολλά και ένα μεγάλο ευχαριστω είναι τα λιγότερα που μπορώ να της πω σήμερα.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ελένη μου .. Γλυκιά μου μανούλα» έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου για την Ελένη Χατζίδου.