Θα πάθεις πλάκα με την κόρη της Χαράς Βέρρα - Ίδια η μητέρα της

Δεν θα το πιστέψετε

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θα πάθεις πλάκα με την κόρη της Χαράς Βέρρα - Ίδια η μητέρα της

Θα πάθεις πλάκα με την κόρη της Χαράς Βέρρα, μιας και η νεαρή κοπέλα είναι ίδια η μητέρα της! Και όμως είναι μια κούκλα και μόλις την δεις θα μείνεις! Μπορεί κάποιοι να έμαθαν την τραγουδίστρια μέσα από το J2US, ωστόσο είναι αγαπητή εδώ και χρόνια από πολλούς.

Η ίδια αποτελεί την "παρτενέρ" του Τρύφωνα Σαμαρά, στο σόου που παρακολουθούμε κάθε Σάββατο και είναι αρκετά γνωστή σε όσους λατρεύουν την δημοτική μουσική.

Δες την κόρη της Χαράς Βέρρας που είναι ίδια με την μητέρα της

Η τραγουδίστρια έχει την δικιά της αγαπημένη οικογένεια, για την οποία και καμαρώνει μέσα από τα social media. Στο πλευρό της βρίσκεται ο μέλλοντας σύζυγός της, Γιάννη, ο οποίος είναι και κουμπάρος της μιας και εκείνη έχει βαφτίσει τον γιο του στο παρελθόν, ενώ όπως δείχνει και λέει δεν μπορεί να αντέξει μακριά από τις δύο κόρες της, την Κωνσταντίνα και την Γεωργία.

Χαρά Βέρρα: Ζήτησε συγνώμη από τον Τρύφωνα Σαμαρά

Δημόσια συγνώμη ζήτησε από τον Τρύφωνα Σαμαρά, η Χαρά Βέρρα που μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων ότι ένιωσε άσχημα, που δεν πήρε θέση για τα όσα έγιναν.

Ένας χαμός έχει γίνει μετά και την εμφάνιση που έκαναν στο J2US η Χαρά Βέρρα και ο Τρύφωνας Σαμαράς και η οποία συγκέντρωσε διάφορα σχόλια με τις "βολές" να δίνουν και να παίρνουν τις επόμενες ημέρες. Η ίδια μίλησε στον Αρναούτογλου και το Live Tonight και όπως ήταν φυσικό δέχτηκε ερώτηση και για τα όσα έχουν γίνει.

Σας έχουμε βέβαια και τα "βέλη" που πέταξε ο Τρύφωνας Σαμαράς κατά του Λάκη Γαβαλά. Το μαλλιοτράβηγμα συνεχίζεται. Δείτε εδώ τα όσα είπε!

“Στο συγκεκριμένο θέμα και η επιτροπή είχε δίκιο και από την πλευρά του και ο Τρύφωνας, γιατί αυτός είναι. Δεν πήρα θέση γιατί δεν ήθελα να πάρει έκταση η συζήτηση περί παράδοσης. Ένιωσα άσχημα, ίσως έπρεπε να μιλήσω και να τον στηρίξω.

Του ζητάω συγγνώμη, τον αγαπάω πολύ... Ήρθα σε δύσκολη θέση. Αρχικά, το τραγούδι αυτό δεν ήταν παραδοσιακό, όταν μιλάμε για παράδοση μιλάμε για πολλά χρόνια πριν. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι πιο καινούργιο και δεν είναι παραδοσιακό" είπε χαρακτηριστικά. Δείτε και το σχετικό βίντεο που ακολουθεί.