"Έσκασε" ανακοίνωση από το Open για το Just the 2 of Us - Τι αλλάζει;

Τι ανέφερε το κανάλι;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor

"Έσκασε" ανακοίνωση από το Open για το Just the 2 of Us, που έρχεται με εκπλήξεις και ανατροπές αυτό το Σάββατο. Τι είναι αυτό που αλλάζει ωστόσο και τι ανακοίνωσε το κανάλι;

Με αλλαγή ώρας επιστρέφει το επόμενο Σάββατο στις 23 Μαΐου και τις οθόνες μας το Just the 2 of Us. Συγκεκριμένα ο θεαματικός τραγουδιστικός διαγωνισμός που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης και στην κριτική επιτροπή συναντάμε τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, από την επόμενη εβδομάδα θα προβάλλεται μία ώρα πιο μετά.

Το Just the 2 of Us μετακομίζει λοιπόν από τις 21:00 και πάει στις 22:00. Μιλώντας για το σόου ωστόσο, δείτε το νέο "καρφί" από την Άσπα Τσίνα και την ανάρτηση που έβαλε "φωτιές"!

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε πριν την ανακοίνωση "φωτιά" από το Open για το Just the 2 of Us

Οι αποχωρήσεις ξεκίνησαν στο J2US, και έτσι σήμερα είδαμε ακόμα ένα ζευγάρι που αποχωρεί από το τραγουδιστικό show, έχοντας συγκεντρώσει χαμηλή βαθμολογία αλλά και τις λιγότερες ψήφους από το κοινό.

Όλα τα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, ωστόσο ένα από αυτά δεν τα κατάφερε και χρειάστηκε να φύγει από το show του Open.

Ο λόγος για τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τη Χρύσπα οι οποίοι είχαν μείνει στον τέλος προτεινόμενοι μαζί με τον Ορφέα Παπαδόπουλο και την Άρτεμις Ματαφιά.

Δείτε την εμφάνιση του ζευγαριού που αποχώρησε από το J2US

Η Χρύσπα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ερμήνευσαν το τραγούδι "Φίλα με Ακόμα", και μολονότι αποκόμισαν μερικά καλά σχόλια, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.