Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Η κόρη τους εμφανίστηκε πρώτη φορά με μαγιό και "έλιωσε" το Instagram

Δείτε την πρώτη καλοκαιρινή τους φωτογραφία

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Η κόρη τους εμφανίστηκε πρώτη φορά με μαγιό και

Η κόρη της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια εμφανίστηκε για πρώτη φορά με μαγιό και "έλιωσε" το Instagram! Δείτε την εικόνα που προκάλεσε χαμό στα social media!

Οι δυο τους μπορεί να έχουν πολύωρες προπονήσεις, βρίσκουν πάντα χρόνο όμως για την κόρη τους και συχνά ανεβάζουν φωτογραφίες από την καθημερινότητα μαζί της στα social media, ειδικά τώρα που έχουμε και την πανδημία και οι μετακινήσεις μας έχουν περιοριστεί.

Δείτε την κόρη της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια με μαγιό

Οι δυο τους αυτή τη φορά δεν μπόρεσαν να αντέξουν την αφόρητη ζέστη και για αυτό αποφάσισαν να φορέσουν τα μαγιό τους, να πάρουν την μικρή Σοφία και να απολαύσουν λίγη δροσιά στην πισίνα. Μιας και μιλάμε για την Βασιλική Μιλλούση, δείτε πόσα κιλά έχασε από την εγκυμοσύνη αλλά και πώς. Θα μείνετε!

Το δώρο που έφεραν στην μικρή

O Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, διανύουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους και δεν το κρύβουν. Πρόσφατα μάλιστα ο αθλητής, έφερε ένα μοναδικό δώρο στην μικρή του και "έριξε" το instagram.

Ο ίδιος είχε πρόσφατα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής στη Μελβούρνη, όπου και χρειάστηκε να βρεθεί στην Αυστραλία για τον αγώνα στον οποίο και κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό των κρίκων, συγκεντρώνοντας 15,066 βαθμούς.

Αυτό ωστόσο που έκανε τους πάντες να "λυγίσουν" ήταν το τρυφερό δώρο που σκέφτηκε να φέρει πίσω στην Ελλάδα για την μικρούλα του κόρη. Και τι ήταν αυτό; Ένα ροζ φορμάκι, το οποίο είχε και ένα κοάλα, χαρακτηριστικό ζώο της χώρας.

Την γλυκιά φωτογραφία μοιράστηκε η Βασιλική Μιλλούση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά, «Το κορίτσι του μπαμπά».

Λευτέρης Πετρούνιας Βασιλική Μιλλούση δώρο κόρη