Αυτή είναι η αδερφή του Πάνου Ιωαννίδη - Θα μείνετε "παγωτό"

Είναι κούκλα

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αυτή είναι η αδερφή του Πάνου Ιωαννίδη - Θα μείνετε

Εσείς την έχετε δει; Αν όχι, αυτή είναι η αδερφή του Πάνου Ιωαννίδη και μόλις δείτε την φωτογραφία της θα μείνετε "παγωτό"! Είναι κούκλα και μοιάζει στον διάσημο σεφ αδερφό της.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι ένας από τους αγαπημένους σεφ, από την κριτική επιτροπή του MasterChef και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε πολλά για την προσωπική του ζωή.

Ο μάγειρας και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής προτιμάει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό η εικόνα της αδερφής του μας άφησε άφωνους. Δείτε τι άλλο είχε αναφέρει και στην Κατερίνα Καραβάτου πριν λίγες ημέρες.

Δείτε την αδερφή του Πάνου Ιωαννίδη

Σήμερα, ωστόσο, μέσα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου” μάθαμε ότι ο Πάνος Ιωαννίδης έχει μια αδερφή, με την οποία έχει μια πάρα πολύ καλή σχέση. Η Ελιάνα έχει σπουδάσει αργυροχρυσοχοΐα και είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων, ενώ όπως φαίνεται αποφάσισε να μείνει μακριά από τις κουζίνες και να της αφήσει στον αδερφό της.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλάει για την κατάσταση της υγείας του και τον κορωνοϊό

Χαρακτηριστικά ο αγαπημένος κριτής ανέφερε αρχικά, «Είχα πάει στο γύρισμα, αλλά ήταν κρύωμα αυτό εκείνη τη μέρα. Ήταν ακριβώς στην αρχή. Και θορυβήθηκε όλο το στούντιο γιατί ήμασταν και 50 άτομα εκεί πέρα. Κατευθείαν μπήκα για εξετάσεις, έμεινα κάποιες μέρες στο σπίτι εν μέσω γυρισμάτων, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Μετά επέστρεψα.

Πιεστήκαμε αρκετά μετά λόγω του ότι όλο αυτό το πράγμα μεγάλωνε, είχαν βγει και οι οδηγίες, οπότε κάπως επισπεύσαμε τη διαδικασία γενικά των γυρισμάτων. Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορονοϊό και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Θέλει προσοχή! Τόσο καιρό “κοροϊδεύαμε” τον Κοντιζά με τα γάντια, αλλά τώρα όχι μόνο γάντια, αλλά φοράμε και μάσκες μαζί».

Για το τι θα γίνει πλέον με τα γυρίσματα του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε, «Ούτως ή άλλως ήμασταν αρκετά μπροστά στα γυρίσματα. Τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που θα κάνουμε κάποια στιγμή μάλλον τον τελικό live. Αλλιώς θα δει η παραγωγή τι θα κάνει, δεν το γνωρίζει κανένας ακόμα».