Ήρθε το τέλος για τον Αντώνη Κανάκη - Η συγκινητική ανακοίνωση

Τι μας λέει;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ήρθε το τέλος για τον Αντώνη Κανάκη - Η συγκινητική ανακοίνωση

Το τέλος ήρθε για τις εκπομπές του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του με μια συγκινητική ανακοίνωση να έρχεται μέσα και από ένα βίντεο που έχει ανέβει στο κανάλι τους στο Youtube, από όπου και προβάλλονται πλέον οι δύο εκπομπές.

Ο λόγος φυσικά για το "Ράδιο Αρβύλα" αλλά και το "Βινύλιο" που τελειώσαν για φέτος με το team να βγάζει σχετικό δελτίο τύπου, αλλά και το βίντεο που σας αναφέραμε παραπάνω και το οποίο, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στην συνέχεια.

Οι εκπομπές λοιπόν, που προβάλλονταν φέτος μέσω του Youtube, γνωρίζοντας και πάλι μεγάλη επιτυχία θα επιστρέψουν με την νέα τηλεοπτική σεζόν, σύμφωνα και με την ανακοίνωση.

Αυτή είναι η συγκινητική ανακοίνωση για το τέλος των εκπομπών του Αντώνη Κανάκη

Ειδικότερα σε αυτήν αναφέρονται τα εξής:

Την Παρασκευή έπεσε η αυλαία για τις διαδικτυακές ζωντανές εκπομπές του “Ράδιο Αρβύλα” και του “Βινυλίου”.

  • 2 μήνες εγκλεισμού
  • 38 ζωντανές δίωρες εκπομπές
  • Περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια συνολικά views (μέχρι στιγμής)
  • Και πολλή πολλή αγάπη!

Η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου», σε μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές που βιώσαμε σαν κοινωνία, απολύτως ανεξάρτητα, ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και έφερε την καθημερινή ζωντανή τηλεόραση στο YouTube, κρατώντας παράλληλα το επίπεδο της παραγωγής στα ίδια υψηλά επίπεδα.

Για τους δύο αυτούς μήνες, οι εκπομπές αυτές έγιναν μία παρέα με το κοινό και προσέφεραν μια τόσο αναγκαία συντροφιά με τη σάτιρα του «Ράδιο Αρβύλα» και την αμεσότητα του «Πειρατικού Βινυλίου».
Με ανταπόκριση, επιτυχία και θεάσεις ιδιαίτερα υψηλές, που σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασαν τις αντίστοιχες τηλεοπτικές, αυτό που κυρίως έδωσε και εισέπραξε η ομάδα της Tony Productions ήταν ανθρωπιά και αγάπη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την ομάδα σε όλους σας! Ξανά μαζί από τη νέα σεζόν… Καλό καλοκαίρι!" Πάντως είχαμε και μια εξέλιξη αναφορικά με το Ράδιο Αρβύλα. Δείτε εδώ γιατί τους πάνε δικαστικώς. Τι έχει συμβεί;

Τι είχε αποκαλύψει για το μέλλον του στην τηλεόραση όμως ο Αντώνης Κανάκης;

Ειδικότερα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον ρώτησαν χαρακτηριστικά:

"Παρότι είναι νωρίς και όλα αλλάζουν, γνωρίζω πως ήδη σε έχουν πλησιάσει από τηλεοπτικούς σταθμούς. Το σκέφτεσαι… ή σκοπεύεις να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και πιο μεθοδικά στο διαδίκτυο, το οποίο είναι φανερό ότι έχεις κερδίσει;"

«Η αλήθεια είναι ότι η συνθήκη του διαδικτύου μάς έχει κερδίσει πολύ. Αυτός είναι και ο λόγος που η μόνη σίγουρη απόφαση που έχω πάρει μέχρι στιγμής είναι ότι αυτή τη φορά, ακόμα και όταν επιστρέψουμε στην τηλεόραση, θα συνεχίσουμε τη διαδικτυακή μας δράση» απάντησε από μεριάς του.

Ύστερα από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, έχω πάντα την αίσθηση ότι είσαι… με το ένα πόδι εκτός, με την έννοια ότι δεν πιστεύω ότι σου αρέσει αυτή η «έκθεση». Αν τώρα… γινόμουν τζίνι και σου έλεγα ότι μπορώ να σου εξασφαλίσω τα προς το ζην αλλά να κάνεις ό,τι γουστάρεις, τι είναι αυτό που θα ήθελε να κάνει ο Αντώνης;

«Κάνω ήδη αυτό που αγαπώ, οπότε δεν θα άλλαζα κάτι. Αγαπώ πολύ τη δημιουργία, την επικοινωνία, το μοίρασμα, κατά συνέπεια αγαπώ πολύ επί της ουσίας όλα όσα κάνουμε. Αυτό που με δυσκολεύει μερικές φορές είναι το γενικότερο περιβάλλον του χώρου αυτού. Κάποια από τα ήθη του και έθιμα, κάποιες από τις “αξίες” και τα “ιδανικά” του. Μακάρι να μη με ένοιαζαν όλα αυτά, η ζωή μου θα ήταν πολύ πιο εύκολη, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο».