Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

J2US: Αυτοί είναι οι κομμένοι διάλογοι - Έξαλλος με την Άσπα Τσίνα ο Φασουλής: "Πες το και για μας που είμαστε ηλίθιοι"

Όλα όσα ειπώθηκαν!

J2US: Αυτοί είναι οι κομμένοι διάλογοι - Έξαλλος με την Άσπα Τσίνα ο Φασουλής:
News 18.05.2020 12:03
Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
ΠΕΝΥ ΠΕΤΡΟΥ

Ένας χαμός έχει γίνει στο J2US με τους κομμένους διαλόγους να βγαίνουν τώρα στο φως. Ο Σταμάτης Φασουλής προσπάθησε να εξηγήσει στην Άσπα Τσίνα τι ακριβώς άκουσε από το ακουστικό με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων στην τραγουδίστρια "πες το και για μας που είμαστε ηλίθιοι".

"Επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα τη συνομιλία σας για Βουγιουκλάκη και Χατζιδάκη και πάνω από το κοντρόλ που σας έλεγαν… Κύριε Φασουλή, αφήστε γιατί σας σέβομαι και σας εκτιμώ ιδιαιτέρως. Έχω υπάρξει σε ριάλιτι… Ήμουν πίσω και άκουγα τον διάλογο… Εγώ απλά σας ενημερώνω ότι τα άκουγα όλα στο ακουστικό" είχε πει η Άσπα Τσίνα στο μουσικό show και είχε ανάψει φωτιές.

Τώρα μέσα από την εκπομπή του Open, Ευτυχείτε, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους κομμένους διαλόγους της Άσπας Τσίνα με την κριτική Επιτροπή.

Αυτοί είναι οι κομμένοι διάλογοι που ήρθαν στο φως από το J2US - Τι είπε η ΄Άσπα Τσίνα και έγινε έξαλλος ο Σταμάτης Φασουλής;

"Και το κοντρόλ και από πάνω ότι σας έλεγαν και ιστορίες, λοιπόν που δεν μπήκε στο βίντεο - δεν το βάλαμε μου είπε η κοπέλα από την παραγωγή, κύριε Φασουλή σας παρακαλώ ήμουν από πίσω και άκουγα τον διάλογο, άκουσα την Μαρία να λέει "τι να σας πω", άκουσα να σας ρωτάνε (σ.σ. αναφερόμενη στο κ. Φασουλή).

"Οπότε θα ακούσουμε την κριτική σας πραγματικά με χαρά αλλά αναφερθείτε σε αυτό, στην κριτική σας στην Βουγιουκλάκη και στον Χατζηδάκη, θα είμαι πολύ ειλικρινής" θα ακούστε την Άσπα Τσίνα να λέει, στο παρακάτω βίντεο.

Σταμάτης Φασουλής: "Να σου πω τι λέγαμε, σας παρακαλώ μιλάτε συνέχεια να τραγουδήσει και κανάς άλλος. Όταν βγήκε να τραγουδήσει η Κωνσταντίνα, να πει Χταζιδάκη λέων είναι πέντε όγδοα, είναι δύσκολος, μου λέει ένας της Βουγιουκλάκη, είναι κακό; [... ] Δεν έπρεπε να πω εγώ για την Κωνσταντίνα ένα πράγμα". "Πες το και για μας που είμαστε ηλίθιοι".Πάντως είχαμε και μια ανακοίνωση αναφορικά με το show. Δείτε εδώ τι αλλάζει. Ανατροπή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέο "καρφί" από την Άσπα Τσίνα - Η ανάρτηση που έβαλε "φωτιές"

Άσπα Τσίνα: Νέα δήλωση για το ξέσπασμα της στο J2US - "Για αυτό προειδοποίησα..."

Share