Χριστίνα Ψάλτη: Στο φως σπάνια φωτογραφία μαζί με τον σύντροφό της

Full ερωτευμένη!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Χριστίνα Ψάλτη: Στο φως σπάνια φωτογραφία μαζί με τον σύντροφό της

Η Χριστίνα Ψάλτη φαίνεται πως είναι τρελά ερωτευμένη, βάσει και της σπάνιας φωτογραφίας της με τον σύντροφό της, που είδε το φως της δημοσιότητας. Δείτε παρακάτω όλα όσα προβλήθηκαν από την εκπομπή του ANT1.

Η Χριστίνα Ψάλτη μπορεί αν μην μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες εμφανίσεις, μαζί με τον σύντροφό της Αντώνη Κάρδαρη, ωστόσο όπως φαίνεται είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην ζωή της, αφού η ίδια έκανε μια σπάνια ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλιά του.

Μέσα από την εκπομπή Πρωινό λοιπόν είδαμε την φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram, αλλά και τις όμορφες ευχές που έγραψε στην λεζάντα της η Χριστίνα Ψάλτη, που αποκάλεσε "άντρα της ζωής της" τον καλό της.

Αυτή είναι η σπάνια φωτογραφία της Χριστίνας Ψάλτη με τον σύντροφό της που βρήκε στο φως

Η ίδια δύο χρόνια μετά και τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, βρήκε ξανά τον έρωτα. "Πόσο κάρβουνο αντέχει η ψυχή του Στάθη; Η ψυχή μου κρύβει μόνο γαλάζιο, με την έννοια του ουρανού. Είναι ελεύθερη και κινείται παντού. Όπως ενός αποθανόντος ανθρώπου. Τόσο ελεύθερη" είχε γράψει όταν είχε φύγει από την ζωή ο Στάθης Ψάλτης η Χριστίνα που τώρα έχει έναν νέο άντρα στο πλευρό της.Δείτε εδώ ποιος είναι ο αγαπημένος της και τι είχε πει για την νέα της σχέση.