Στο MEGA η Νατάσα Θεοδωρίδου - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Τι συμβαίνει;

Στο MEGA η Νατάσα Θεοδωρίδου - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Στο MEGA θα δούμε την Παρασκευή την Νατάσα Θεοδωρίδου και το κανάλι εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωση για την τραγουδίστρια η οποία θα μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά την Παρασκευή με αγαπημένα τραγούδια, παλιά αλλά και καινούρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού

Η Νατάσα είναι εδώ...

Στο MEGA την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 το βράδυ για μια ξεχωριστή βραδιά με μουσική και τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μία από τις καλύτερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού με πολυάριθμες δισκογραφικές διακρίσεις έρχεται «Στο σπίτι» για να μας μαγέψει με τις ερμηνείες της.

«Μια κόκκινη γραμμή», «Έντεκα παρά», «Τις δύσκολες στιγμές», «Αν υπάρχει παράδεισος», «Φεγγάρι μου», «Σου βάζω δύσκολα», «Χαρτοπόλεμος», «Άστα όλα κι έλα», «Δίπλα σε σένα» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης Νατάσας περιλαμβάνονται στο ρεπερτόριο που έχει επιλεγεί ειδικά για την εκπομπή.

Ακόμη, η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, η μοναδική Πίτσα Παπαδοπούλου θα βρεθεί δίπλα της αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Στην παρέα και ο Πέτρος Ιακωβίδης που έχει γράψει για την Νατάσα τραγούδια τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Ένας ακόμα αγαπημένος φίλος, ο Παντελής Καναράκης θα δώσει στη βραδιά μια διαφορετική…νότα με το χιούμορ και την προσωπική επικοινωνία που έχει με την Νατάσα.

Την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 το βράδυ στο MEGA το λαϊκό τραγούδι έχει την τιμητική του.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 το βράδυ στο MEGA

Πριν από λίγες εβδομάδες η Νατάσα Θεοδωρίδου έζησε μια ευτυχισμένη στιγμή. Τι συνέβη στην κόρη της;

MEGA Νατάσα Θεοδωρίδου ανακοίνωση

Λίγα λόγια για την Νατάσα Θεοδωρίδου που θα την δούμε στο MEGA

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Οκτωβρίου 1970. Έχει καταγωγή από τα Κουδούνια Δράμας. Σπούδασε δημοσιογραφία, ενώ παράλληλα έλαβε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας. Ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια σε νυχτερινά κέντρα.

Ήρθε στην Αθήνα το 1996 και εργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα με μεγάλη επιτυχία. Το 1996 δούλεψε στις "Θαλασσιές τις Χάντρες" στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων. Κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 1997, ο οποίος και έγινε πλατινένιος. Το 1998 κυκλοφορεί το δεύτερό της δίσκο, με τίτλο "Δεύτερη αγάπη", που αποτέλεσε σταθμό για την καριέρα της, με αποκορύφωμα τη συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή στο τραγούδι "Δεν θέλω τέτοιους φίλους". Το Μάρτιο του 2000 κυκλοφόρησε το τρίτο της άλμπουμ, με τίτλο "Θα μιλήσω με τ' αστέρια", που έγινε επίσης πλατινένιο. Την ίδια περίοδο ερμήνευσε το επιτυχημένο τραγούδι "Επιτέλους" μαζί με την Καίτη Γαρμπή, ντουέτο που τους έγραψε ο Φοίβος και συμπεριλήφθηκε στο δίσκο "Το Κάτι" της Γαρμπή. Τον Ιούλιο του 2001, η Θεοδωρίδου κυκλοφόρησε την τέταρτη προσωπική της δουλειά, έναν πολυσυλλεκτικό δίσκο με τίτλο "Υπ' ευθύνη μου".

Ακολουθεί η επιτυχημένη εμπορικά συνεργασία της με το συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους στον πλατινένιο δίσκο "Τόση αγάπη πώς να χαθεί" το 2002. Τα δύο επόμενα χρόνια (2002-2004) η Νατάσα εμφανίζεται στη μουσική σκηνή "Φως", ενώ το 2003 κυκλοφορεί ο δίσκος "Μια διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αθήνα" που περιέχει ζωντανές ηχογραφήσεις, κυρίως από τις εμφανίσεις της στο "Φως".

Το 2005 η Θεοδωρίδου επιστρέφει στις μεγάλες πίστες συνεργαζόμενη με με το Γιάννη Πάριο στην "Ιερά Οδό", ενώ παράλληλα κυκλοφορεί και ο έβδομος προσωπικός της δίσκος με τίτλο "Ως εκεί που η καρδιά μπορεί να αντέξει" που περιλαμβάνει τραγούδια διαφόρων συνθετών ανάμεσα στους οποίους και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Την επόμενη χρονιά (2006) ακολουθεί το άλμπουμ "Έχω μια αγκαλιά", στο οποίο η Νατάσα συνεργάζεται αποκλειστικά με το Γιώργο Μουκίδη. Το 2007, με τη συμπλήρωση δέκα χρόνων της τραγουδίστριας στη δισκογραφία, κυκλοφορεί ο δίσκος "Νατάσα" με δημιουργούς δύο από τους πλέον συχνούς συνεργάτες της, το συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο και το στιχουργό Ηλία Φιλίππου.

Έχει κάνει επιτυχημένες συνεργασίες με Θεοφάνους - Μουκίδη - Βαρδή. Ενώ τον Οκτώβριο του 2015 κυκλοφόρησε το τραγούδι "Άσ' τα Όλα Κι Έλα". Στις 14 Απριλίου 2016 η τραγουδίστρια εντάχθηκε στο δυναμικό της Heaven Music.