MasterChef: Πανζουρλισμός στο αποψινό επεισόδιο με την Μαρία και τον Μπέλλο - "Είναι πίσω από τα φουστάνια της..."

Αδιανόητα καρφιά

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
MasterChef: Πανζουρλισμός στο αποψινό επεισόδιο με την Μαρία και τον Μπέλλο -

Πανζουρλισμός θα επικρατήσει στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef με την Μαρία, τον Μπέλλο και τα αδιανόητα καρφιά που ρίχνουν οι συμπαίκτες τους. "Είναι πίσω από τα φουστάνια της. Για ποιο λόγο δεν παίζεις μαγειρικά;"

Σήμερα το πρωί “Στη Φωλιά των Κούκου” είδαμε ένα απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του MasterChef, το οποίο αποκαλύπτει πως θα έχουμε όχι μόνο μια αποχώρηση, αλλά και μεγάλες σπόντες για το ζευγάρι του σπιτιού.

Ποιοι παίκτες του MasterChef ρίχνουν σπόντες σε Μαρία και Μπέλλο

“Ο Μπέλλος γενικά εξαρτάται από άλλους και αυτό είναι πάρα πολύ αρνητικό, γιατί είναι τριάντα κάτι χρονών γαϊδούρι και δεν γίνεται να εξαρτάσαι από ένα εικοσάχρονο, το οποίο είναι και ανώριμο...”, είπε η Μαριάννα. Πάντως αποκάλυψη ήρθε και από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Δείτε εδώ τι είπε και μείναμε!

“Ο Μπέλλος είναι πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας είναι και είναι ένας από τους καλύτερους μάγειρες στο MasterChef. Για ποιο λόγο δεν παίζεις μαγειρικά; , για ποιο λόγο γυρίζεις πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας; ”, συμπλήρωσε ο Γιώργος.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας θα χρειαστεί να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους, μιας και ήταν οι χαμένοι από την τελευταία δοκιμασία, με τον Δημήτρη Μπέλλο να έχει ασυλία.

Από την στιγμή που εκείνος δεν μπορεί να ψηφιστεί, θα δούμε Ντέμη, Μαρία, Τζον και Μάρλεν να είναι υποψήφιοι, και έναν από αυτούς να δίνει το οριστικό "αντίο" στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Γιώργος ωστόσο έρχεται στο προσκήνιο για ακόμα μια φορά καθώς θα είναι ο παίκτης που θα διαμορφώσει τους δύο παίκτες μιας και είναι ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας, ενώ όπως ακούγεται, αλλά όπως σας είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, το άτομο που θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής θα είναι η Ντέμη! Και μάλιστα σας έχουμε και το επόμενο άτομο μετά από την Ντέμη που θα μας αποχαιρετήσει μια για πάντα.