Φαίη Σκορδά: Πέρασε την Κυριακή της μακριά από τον Νίκο Ηλιόπουλο - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Έκανε την αποκάλυψη η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Πέρασε την Κυριακή της μακριά από τον Νίκο Ηλιόπουλο - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μακριά από τον Νίκο Ηλιόπουλο πέρασε την Κυριακή της η Φαίη Σκορδά, αφού τώρα που έχουμε μπει σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας, η παρουσιάστρια κάνει καθημερινά τα μαθήματα του σχολείου με τα παιδιά της. Ανέβασε φωτογραφία - ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού κάθε Σαββατοκύριακο όταν πηγαίνει τα παιδιά της στον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο περνάνε μαζί το τριήμερο, βρίσκει χρόνο να περάσει περισσότερο με τον σύντροφο της. Μπορεί να μην μένουν μαζί, ωστόσο αυτές τις τρεις ημέρες ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του και είναι ολοφάνερο στις αποκλειστικές φωτογραφίες που σας αποκαλύψαμε στο Youweekly.gr πριν από ένα περίπου 24ωρο - δείτε τις εδώ!

Ωστόσο, όπως είδαμε από την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χθες, την Κυριακή τους την πέρασαν χωριστά, αφού η Φαίη Σκορδά έκατσε να διαβάσουν με τα δυο της παιδιά τα μαθήματα για το σχολείο τους.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία μέσα από το υπνοδωμάτιο του γιου της την ώρα του διαβάσματος.

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος σχέση

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ωστόσο Φαίη Σκορδά και Νίκος Ηλιόπουλος το πέρασαν μαζί

Μια απίστευτη φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Φαίη Σκορδά, από τις χθεσινές βραδινές ατασθαλίες της, με τον σύντροφο της, Νίκο Ηλιόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας, πήρε τον Γιάννη και τον Δημήτρη και πήγαν για... βουτιές στη θάλασσα. Την στιγμή που ο μεγάλος του γιος έκανε την βουτιά του, ο παρουσιαστής, απαθανάτισε την στιγμή και θα πάθετε πλάκα με το που την δείτε εδώ.

Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από ένα απίστευτο γλυκό που απόλαυσαν με τον σύντροφο της Νίκου Ηλιόπουλο. Ωστόσο, η ίδια δεν θέλησε να γράψει στην ανάρτηση της το όνομα του, αφού θέλει να κρατάει χαμηλό προφίλ και στα social media.

Η παρουσιάστρια όπως είπαμε διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή και εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα!

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος ατασθαλίες φωτογραφία