Χαμός στο πλατό της Ελένης! Έριξε ατάκα "φωτιά" - "Του χρόνου, ε..."

Τα είπε όλα με μία σπόντα

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Χαμός στο πλατό της Ελένης! Έριξε ατάκα

Χαμός επικράτησε σήμερα στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, όταν η παρουσιάστρια έριξε ατάκα "φωτιά" την ώρα της εκπομπής της λέγοντας, "Του χρόνου, ε, θα σε πάρω τηλέφωνο Νικολέτα μου".

Η αλήθεια είναι πως έχουν ακουστεί πολλά για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ωστόσο αν και έχει πετάξει διάφορα νοήματα, αυτή τη φορά έριξε μια σπόντα την στιγμή που μίλαγαν με τους συνεργάτες της για τις διακοπές τους, που έφερε αρκετά σχόλια.

Χαμός στο πλατό της Ελένης - Όλα όσα ανέφερε για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Συγκεκριμένα όταν η μετεωρολόγος, Νικολέτα Ζιακοπούλου ανέφερε ότι την ημέρα του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης θα υπάρχει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας με βροχές, η Ελένη Μενεγάκη στεναχωρήθηκε αναφέροντας, "Συγγνώμη δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτά που λες. Γιατί; Να μη γιορτάσουμε λίγο διαφορετικά;". Πάντως η ίδια έκανε και μια αποκάλυψη. Δείτε εδώ τι έκανε μαζί με τον Ματέο.

Η μετεωρολόγος είπε στην συνέχεια, "Έχεις δίκιο Ελένη. Έπρεπε να μου δώσεις παραγγελία νωρίτερα να τον φτιάξω τον καιρό…" με την παρουσιάστρια να λέει, "Next time Νικολέτα".

Τότε ήταν που η μετεωρολόγος της ανέφερε του χρόνου Ελένη μου και η παρουσιάστρια γύρισε όλο νόημα και με γέλια είπε, "Του χρόνου,ε ; Θα σε πάρω τηλέφωνο Νικολέτα μου".

Έσκασε "βόμβα" για την αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη

Σαν 'βόμβα" έσκασε η τηλεοπτική είδηση πως η Βάσω Λασκαράκη θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορταζ της εκπομπής Ευτυχείτε, η ηθοποιός θα είναι αυτή που θα πάρει την θέση της μετά την απομάκρυνση της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός θα παρουσιάσει μια εκπομπή και θα είναι μαζί και ο σύζυγος της Λευτέρης Σουλτάτος, που είναι καταξιωμένος σεφ, με μαγειρική στήλη.