Ελένη: "Ομολογώ ότι..." - Η αποκάλυψή της για το βράδυ της με τον Ματέο

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ελένη:

Μια αποκάλυψη έκανε στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha η Ελένη Μενεγάκη που μας είπε τι είναι αυτό που έκανε χθες το βράδυ μαζί με τον Ματέο, αλλά και ποια τα συναισθήματα που της ξύπνησαν τα όσα είδε. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο θέμα της ημέρας που δεν είναι άλλο από την ανάπλαση της πλατείας Ομονοίας.

Τα εγκαίνια έγιναν χθες (14/5) με πολύ κόσμο να βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, αναφέρθηκε φυσικά στην αλλαγή που βλέπει η Αθήνα, με την ίδια να λέει ότι θα γίνει σιγά, σιγά και πιο πράσινη. Η ίδια αναφέρθηκε δε στην νοσταλγία που την έπιασε βλέποντας το βίντεο με τις εικόνες καθώς πήγαινε με την μητέρα της μικρή στο κέντρο, παρόλο που έμεναν σε άλλη περιοχή της πόλης.

Η Ομόνοια είναι η πιο κεντρική πλατεία της Αθήνας με το συντριβάνι να είναι σημείο κατατεθέν. Πολλές είναι οι εικόνες από το παρελθόν που μας δείχνουν πλέον την τεράστια διαφορά που είχε η πλατεία ανά τα χρόνια, ενώ χθες είχαμε και τα εγκαίνια. Η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με τον άντρα της είδαν λοιπόν τα πλάνα και η ίδια σχολίασε τα όσα έγιναν στον Alpha.

Να τι αποκάλυψε λοιπόν στον αέρα του Alpha η Ελένη Μενεγάκη - Τι μας εξομολογήθηκε για το βράδυ της με τον Ματέο;

"Υπάρχουν όμως και άλλα καλά νέα και τα καλά νέα είναι, όπως αρχίζουμε να λένε τον τελευταίο καιρό και μέσα στην εκπομπή. ότι η Αθήνα μας θα αρχίσει να ομορφαίνει κι άλλο. Θα αρχίσει να γίνεται πιο πράσινη, να μας φέρνει μνήμες από το παρελθόν, με μια πιο αν θέλετε σύγχρονη εικόνα. Έχουμε και μια "βόμβα" όμως. Δεν φαντάζεστε ποια παίρνει την θέση της Μενεγάκη στον alpha. Δείτε εδώ. δεν το φαντάζεστε καν!

Καθόμουν χθες και χάζευα το βίντεο με το συντριβάνι της Ομόνοιας και ομολογώ ότι γύρναγα το χρόνο πίσω και θυμόμουν την Ομόνοια να με πηγαίνει η μαμά μου βόλτα, δεν θυμάμαι γιατί πηγαίναμε εκεί. Νομίζω υπήρχαν πολλά μαγαζιά και για πολλούς λόγους οι Αθηναίοι κατέβαιναν βόλτα στην Ομόνοια. Είτε για να κάνουν ψώνια, είτε για να περπατήσουν/ Δεν ξέρω το έχω στο μυαλό μου πολύ έντονα, ενώ δεν μέναμε στο κέντρο της Αθήνας" είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ορίστε και τα πλάνα από τα αποκαλυπτήρια στην πλατεία Ομονοίας