Τηλεοπτική "βόμβα" στον Alpha - Η Βάσω Λασκαράκη παίρνει την θέση της Ελένης Μενεγάκη;

Τι θα παρουσιάσει;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Τηλεοπτική

Τηλεοπτική "βόμβα" στον Alpha. Θα πάρει η Βάσω Λασκαράκη την θέση της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι από την νέα τηλεοπτική σεζόν; Και αν ναι τι είναι αυτό που θα παρουσιάσει μετά την απομάκρυνση της ωραίας Ελένης;

Σαν 'βόμβα" έσκασε η τηλεοπτική είδηση πως η Βάσω Λασκαράκη θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορταζ της εκπομπής Ευτυχείτε, η ηθοποιός θα είναι αυτή που θα πάρει την θέση της μετά την απομάκρυνση της παρουσιάστριας.

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει, το Έρωτας Μετά δεν θα συνεχιστεί και του χρόνου με την Βάσω Λασκαράκη να μην έχει κάτι επίσημο. Ως πρόσωπο που πουλάει αρκετά όμως το κανάλι την θέλει στο δυναμικό του, καθώς γνωρίζει πως είναι ένα φρέσκο άτομο που ενδιαφέρει το κοινό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός θα παρουσιάσει μια εκπομπή και θα είναι μαζί και ο σύζυγος της Λευτέρης Σουλτάτος, που είναι καταξιωμένος σεφ, με μαγειρική στήλη.

Η αντικατάσταση αυτή θα έχει ενδιαφέρον και αναμένουμε να δούμε αν θα βγει αληθινό ή όχι το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open.

Πριν λίγο καιρό η Βάσω Λασκαράκη είχε βρεθεί καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και είχε γίνει χαμός

Χαμός επικράτησε στην εκπομπή της Ελένης, καθώς έπεσε ξύλο on air! Ποιοι τα "πήραν στο κρανίο" και δεν άντεξαν; Το γύρισαν σε ρινγκ!

Οι πρωταγωνιστές του «Έρωτας Μετά» μίλησαν για τη σειρά και άρχισαν να τσακώνονται όταν η Ελένη τους ρώτησε «τελικά ζει;»!

Ο λόγος για την Βάσω Λασκαράκη και τον Μάριο Αθανασίου! Η Βάσω Λασκαράκη είπε, «Όπως έχετε δει δεν είμαι…» και ο Μάριος την σταμάτησε και της είπε, «μην μιλήσεις»! Η δε Βάσω του είπε, «Όχι, εσύ μην μιλήσεις…»!

Και τότε εκείνος απάντησε, «Εγώ δεν λέω τίποτα! Παιδί μου (Βάσω), θα σε ρωτά μετά 15 ερωτήσεις η Ελένη»! Ενώ τον διάλογο έκλεισε η ηθοποιός λέγοντας, «Δεν έχει διαβάσει σωστά το σενάριο και λέει άλλα ντ’ άλλων!»!