Άρης Καβατζίκης: Σχόλιο φωτιά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - "Η αποθέωση της σάχλας"

Σκληρά τα λόγια του

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Άρης Καβατζίκης: Σχόλιο φωτιά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -

Φωτιά το σχόλιο που έκανε ο Άρης Καβατζίκης για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το J2US με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων στον αέρα του ANT1 και του Πρωινού, ότι μια στιγμή του show ήταν η αποθέωση της σάχλας.

Ο χαμός που γίνεται στο J2US σχολιάστηκε από την εκπομπή το Πρωινό με τον Άρη Καβατζίκη να λέει ορισμένα σκληρά λόγια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και να στέλνει βέλη. Μάλιστα ο ίδιος έκανε λόγο για "σάχλα". Ποια αυτά που είπε;

Τα όσα συμβαίνουν στο μουσικό show του Open σχολιάστηκαν σήμερα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Άρη Καβατζίκη να ρίχνει ορισμένες... "φωτιές". Διαβάστε όλα όσα είπε.

Αυτό είναι το σχόλιο "φωτιά" που έκανε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ο Άρης Καβατζίκης, που μίλησε για αποθέωση της σάχλας

"Το απόσπασμα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όλα αυτά με τον Νίκο Κοκλώνη και την επιτροπή ήταν η αποθέωση της σάχλας! Αυτό κράτησε 15 λεπτά. Ήταν μία σάχλα για την Κωνσταντίνα!

Είχε πλάκα, είχε και σάχλα!... Να βλέπω μια κοπέλα με τον παρουσιαστή να αναρωτιέται αν είναι παρουσιάστρια ή τραγουδίστρια, αν είναι αφελής και να λέει ότι πάει στο σπίτι της και βλέπει το show. Σάχλα είναι, τι είναι;" ήταν τα λόγια που είπε στην Πρωινή εκπομπή του ANT1, ενώ σας έχουμε εδώ και τους κομμένους διαλόγους της Άσας Τσίνα με την κριτική Επιτροπή που έβαλαν "βόμβα" στο show.

Φαίη Σκορδά στο Πρωινό J2US

Καρφί έριξε όμως και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την Μαρία Μπακοδήμου

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε», μίλησε για όσα συνέβησαν στο σόου και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε ένα περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Μαρία Μπακοδήμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, η Κωνσταντίνα είπε ότι βλέπει τα προηγούμενα επεισόδια και βάζει την τηλεόρασή της στο mute γιατί δεν μπορεί να αντέξει τα σχόλια της κριτικής επιτροπής. Τότε ήταν που η Μαρία Μπακοδήμου είπε, «Προφανώς, βλέπεις την εκπομπή όχι για να διορθώσεις εσύ τον εαυτό σου, αλλά για να διορθώσεις τους άλλους», με αποτέλεσμα η Σπυροπούλου να της απαντάει, «Πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου». Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.