Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πάνος Ιωαννίδης: «Δε θα θέλαμε να απολύσουμε κανέναν υπάλληλο και...»

Τι είπε ο κριτής του MasteChef;

Πάνος Ιωαννίδης: «Δε θα θέλαμε να απολύσουμε κανέναν υπάλληλο και...»
News 18.05.2020 19:15
Από Ανθή Ιωαννίδου

Συγκλονίζει ο Πάνος Ιωαννίδης λέγοντας πως «δε θα θέλαμε να απολύσουμε κανέναν υπάλληλο και σίγουρα να μην μετακυλήσουμε το κόστος που θα έχουμε», λέει ο γνωστός σεφ για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με το κλείσιμο των μαγαζιών.

Προβληματισμός επικρατεί στους ιδιοκτήτες των εστιατορίων, ενόψει του ανοίγματος των καταστημάτων τους, αφού δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με τον περιορισμένο χώρο που διαθέτουν για να τοποθετήσουν τα τραπέζια, στις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας. Ο Πάνος Ιωαννίδης, μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο σημείωσε πως ο εσωτερικός χώρος του εστιατορίου μειώνεται σημαντικά σύμφωνα με τα νέα μέτρα και επικρατούν κάποια προβλήματα.

Τι είπε ο Πάνος Ιωαννίδης για την εστιάση

Ο γνωστός σεφ τόνισε επίσης πως υπάρχουν πολλές νέες επιχειρήσεις που δεν έχουν κάνει απόσβεση ακόμη, οπότε θα είναι δυσκολότερο για αυτές, αφού οι πελάτες μειώνονται και πολλοί επιχειρηματίες δε θέλουν να μετακινήσουν το κόστος που θα προκύψει στους καταναλωτές, ωστόσο μιας και μιλάμε για τον Πάνο Ιωαννίδη θα πρέπει σίγουρα να δείτε την αδερφή του. Θα πάθετε εγκεφαλικό με το πόσο κούκλα είναι.

«Τα μικρά μαγαζιά που βρίσκονται στο κέντρο θα πληγούν περισσότερο, διότι μειώνονται τα κουβέρ. Ιδανικά δε θα θέλαμε να ρίξουμε στο ελάχιστο την ποιότητα, ιδανικά δε θα θέλαμε να απολύσουμε κανέναν υπάλληλο και σίγουρα να μην μετακυλήσουμε το κόστος που θα έχουμε.

Η γαστρονομία, ο τουρισμός είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο που έχουμε, το καλύτερο προϊόν που έχουμε να προσφέρουμε και να πάρουμε από αυτό έσοδα», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Ιωαννίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef: Spoiler "μεγατόνων" - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Masterchef: Spoiler φωτιά! Αυτά είναι τα 7 πρόσωπα "βόμβα" που φεύγουν από το παιχνίδι

Share